Søndag er Damernes Dag på Galopbanen. Foto: Galopbane.dk

Søndag er Damernes Dag på Galopbanen. Foto: Galopbane.dk

Sæt din hat som du vil og støt en god sag på Galopbanen

Der er hatte i alle afskygninger og fokus på en vigtig sag, brystkræft hos kvinder, når Klampenborg Galopbanen søndag den 1. september åbner dørene til 'Damernes Dag'

Søndag byder den traditionsrige væddeløbsbane formelt efteråret velkommen, når 'Damernes Dag' på elegant vis kombinerer galop og glamour.

'Damernes Dag' har tradition for at være meget mere end galopløb. Dagen er en enestående mulighed for at iklæde sig sit smukkeste og mest elegante tøj samt hat og nyde hestekræfter for fuld udblæsning. Men det er også dagen, hvor der bliver sat fokus på mere alvorlige ting; kampen mod brystkræft. Det skriver Galopbanen i en pressemeddelelse.

"Damernes Dag er et af årets ubetingede højdepunkter på Galopbanen. Det er en stor væddeløbsdag, hvor hopperne er i fokus. Og det er dagen, hvor der er plads til, at hatte, kjoler og andre festlige munderinger bliver vist frem. En perfekt dag for venindegrupper og familier at deltage i, hvor vi bl.a. kårer årets hat og har aktiviteter for de mindste," siger Christian Bagge, kommerciel manager på Galopbanen, og fortsætter:

"Men vi sætter også fokus på en vigtig og alvorlig sag. Temaet på Klampenborg vil søndag være lyserødt, fordi vi stiller skarp på brystkræft. Brystkræft rammer alt for mange, og derfor har vi sammen med Kræftens Bekæmpelse i Gentofte valgt at bruge dagen til at samle ind, så vi kan styrke forskningen i, oplysningen om og støtten til brystkræftsagen."

Dørene åbner kl. 10.30 på Klampenborg Galopbane. Der er gratis entré for børn og unge under 18 år.

Om 'Damernes Dag'

Til 'Damernes Dag' skal Champagne Taittinger Skandinavisk Ladies Cup, som rides af kvindelige amatør jockeys, afgøres. Vinderen modtager sin egen vægt i rosé champagne fra Taittinger. Dagen byder ydermere på bl.a. hoppernes Derby, FOPE & Boutique Bolou Dansk Oaks 2019.

Alle donationer til 'Damernes Dag' går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde mod brystkræft. Antallet af brystkræftramte kvinder er stigende i Danmark, men på grund af det store arbejde og den store støtte til brystkræftsagen er dødeligheden faldende.

Publiceret 31 August 2019 09:30