Verdensmester i Zoom8 2019 William Aasholm Bradley på podiet i Italien med hans bror Gustav, som længe førte stævnet. 3.-pladsen gik til Aleksander Kuusik fra Estland. Pressefoto: Elena Giolai

Verdensmester i Zoom8 2019 William Aasholm Bradley på podiet i Italien med hans bror Gustav, som længe førte stævnet. 3.-pladsen gik til Aleksander Kuusik fra Estland. Pressefoto: Elena Giolai

Brødrene Aasholm-Bradley sejlede sig til guld og sølv ved Zoom8 VM

Det gik rigtigt godt for de to tvillingbrødre William og Gustav Aasholm Bradley fra Yachtklubben Furesøen under VM 2019 i Zoom8 på Gardasøen

SEJLADS De to brødres flotte resultater foregik i konkurrence med 52 andre Zoom8-sejlere i drengefeltet.

Ved Zoom8 EM i Kaløvig i foråret løb de 2 dygtige Furesø-sejlere, der bor i Skodsborg, også med topplaceringerne. Tredje bedste Furesø-sejler ved VM var Thomas Jørgensen på en 18.-plads. Hos pigerne var bedste dansker Karoline Kiel fra Kaløvig Bådelaug.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Yachtklubben Furesøen.

Trods besværlige vind- og vejrforhold blev der gennemført i alt 12 sejladser som planlagt over 4 dage fra 10.-20. juli.

Resultatlisten fra VM-sejladserne viser, at de to talentfulde Furesø-sejlere skiftedes til at have føringen under Zoom8 VM, faktisk lå Gustav til guldet indtil næstsidste sejlads.

Dagen efter VM-stævnets afslutning gennemførte Zoom8-klassen sit EM i holdsejlads. Her løb holdet med de to Furesøsejlere William og Gustav også med guldet. Det skete sammen Thomas Jørgensen fra Yachtklubben Furesøen og Simon Christoffersen fra Thurø Sejlklub. En super afslutning på et fantastisk stævne på Gardasøen.

De flotte resultater for Yachtklubbens sejlere på Gardasøen tegner godt for 2020. Som Yachtklubben Furesøens formand Gert Eriksen fortæller:

"Yachtklubben Furesøen er værter for Zoom8 VM i 2020. Det vil give Aasholm-Bradley-brødrene og vores andre sejlere en fantastisk mulighed for at forsvare deres placeringer på hjemmebane på Furesøen - og måske lykkes det for Gustav at overgå sin bror William i 2020," siger han i pressemeddelelsen.

adk

Publiceret 27 July 2019 08:00