Jeppe Kjær siger farvel efter 113 kampe for Lyngby Boldklub. Foto: Fodboldbilleder.dk

Jeppe Kjær siger farvel efter 113 kampe for Lyngby Boldklub. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Jeppe Kjær forlader Lyngby Boldklub

Klubben og den målfarlige spiller har ikke kunnet forhandle sig til rette om en ny kontrakt, og så stopper samarbejdet.

Af
Lars Schmidt

AFGANG "Vi må desværre meddele, at Jeppe Kjær forlader De Kongeblå. Jeppe har været stor del af klubben, siden han kom til i 15/16-sæsonen. Han skal have en kæmpe tak for sin indsats i klubben, hvor han senest var en vigtig spiller i det forår, der sikrede oprykning til Superligaen."

Sådan lyder indledningen på den pressemeddelelse, Lyngby Boldklub sendte ud tirsdag middag. Alt tyder på, at angriberen ikke ville godtage det kontraktudspil, klubben kom med.

Sportschef Birger Jørgensen uddyber:

"Jeppe har været et godt bekendtskab her i klubben, og han har været med til både op- og nedture. Han har vist sine fodboldkvaliteter flot frem i kongeblåt, hvor han både har præsteret i Superligaen og 1. division. Ved hver sæson - og nu en Superliga-sæson – skal der sammensættes en trup, der passer ind i vores 3-årsplan, og den strategi der ligger bag – spillere med udløb – og i dette tilfælde Jeppe, vil derfor blive vurderet, om dette matcher," forklarer han:

"Vi har forelagt et konkret forslag til aftale, der efterfølgende har været vurderet og kommunikeret i begge lejre – men resultatet af dette har betydet, at vi ikke forlænger samarbejdet. Vi har imidlertid været glade for at have Jeppe i klubben, og han vil altid være velkommen."

Kjær nåede 113 kampe i Lyngby-trøjen, og han scorede i sin Lyngby-tid 37 mål.

Derudover har han både været med til at vinde bronze i Superligaen, og han var senest med til at rykke klubben op i Superligaen. Cheftræner Christian Nielsen har også roser til overs for den stærke angriber, som han ønsker held og lykke i fremtiden:

"Jeppe er en person, der spiller med en kæmpe ærgerrighed, og han vil altid vinde - både i træning og til kamp. Det har altid skinnet igennem på banen. Udenfor banen har Jeppe også været en vellidt person. Det er altid svært at sige farvel til en Lyngby-helt, som har ydet rigtig godt for klubben. Jeg ønsker Jeppe alt held og lykke i fremtiden, og vi håber at se ham på tribunen, når han kan, da han altid er velkommen," siger Christian Nielsen.

Publiceret 25 June 2019 12:32