Frederik Winther har skrevet kontrakt med Lyngby frem til udgangen af 2023. Foto: Fodboldbilleder.dk

Frederik Winther har skrevet kontrakt med Lyngby frem til udgangen af 2023. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjaerbye

Lyngby Boldklub: Om en måned er det blodig alvor

Lyngby Boldklub er gået i gang med at trimme truppen til den kommende sæson i Superligaen

Af
Mikael Østergaard

fodbold De har endnu ikke fået armene ned i Lyngby Boldklub efter oprykningen til Superligaen, men der er ikke tid til at hvile på laurbærrene, for 1. runde afvikles allerede 12-15. juli. Så der er travlt på kontoret.

Klubben har forlænget kontrakten med anfører Martin Ørnskov, der er et samlingspunkt både på og uden for banen. Desuden har man skrevet en 4 1/2 år lang kontrakt med forsvarsspilleren Frederik Winther, der i foråret fik sit gennembrud som kun 18-årig. 8 kampe blev det til for Frederik Winther, som inden Superliga-debuten skal have sin studentereksamen i hus.

”Forlængelsen med Frederik er spot-on i forhold til vores strategi og i forhold til at bevise, at det. vi har sagt, vi vil gøre, også er det, vi gør. Frederik er på mange måder et produkt af det nye Lyngby Boldklub, og at vi nu har forlænget fire-et-halvt år er meget glædeligt”, siger sportschef Birger Jørgensen.

André Riel, der i sidste uge fik ophævet sin kontrakt i AGF, er ifølge Ekstra-Bladet på vej til Lyngby. Den 29-årige angriber kom i sommeren 2017 fra FC Helsingør til AGF, hvor det blot er blevet til få kampe og endnu færre mål. André Riel har tidligere spillet i Vendsyssel og HIK.

Lyngbys første modstander i Superligaen er mod AaB på hjemmebane. Så følger et besøg i Odense mod OB inden 2 hjemmekampe mod SønderjyskE og AGF. I 5. runde møder Lyngby de danske mestre fra FCK i Parken.

To på landsholdet

Mens de fleste Lyngby-spillere nyder oprykningen og nogle ugers velfortjent ferie, er andre i fuld aktion.

Oskar Snorre er en af de 3 målmænd, som U21-landsholdstræner Niels Frederiksen har udtaget til sommerens EM-slutrunde i Italien og San Marino. I truppen er også den tidligere Lyngby-spiller og nuværende Dortmund-spiller, Jacob Bruun. Det danske U21-landshold spiller inden EM-slutrunden en træningskamp mod Kroatien onsdag 12. juni.

Også Gustav Marcussen er travlt optaget på U20-landsholdet, der spillede venskabskampe mod Island i fredags og mod Norge i mandags.

Publiceret 15 June 2019 11:00