På torsdag: Gamle landsholdskoryfæer spiller landskamp på Lyngby Stadion

Landsholdslegender indtager Lyngby Stadion torsdag 13. juni.

For første gang nogensinde samles nogle af de største danske fodboldspillere gennem de sidste 30 år, når et hold fuld af danske landsholdskoryfæer tager kampen op imod et endnu hemmeligt udenlandsk landshold.

Det bliver en unik mulighed for at opleve tidligere landsholdsstjerner brillere på grønsværen, når de denne dag spiller deres vildeste landskamp i mange år. Der vil være spillere fra de bolsjestribede 80’ere, som var med I Mexico i 1986. Andre var med til at løfte pokalen i Göteborg til EM i 1992. Og fra 00’ernes Olsenbanden vil man blandt andet kunne opleve en tidligere landsholdsanfører.

Gennem de sidste tre måneder har et tv-hold været med helt tæt på, når tidligere helte som John 'Faxe' Jensen, Henrik 'Store' Larsen, Klaus Berggren og John Sivebæk har trænet frem mod denne kamp. Det har været et intenst, spændende og morsomt træningsforløb, som alt sammen munder ud i seks afsnit af det splinternye TV2-program ’KAMPKLAR’, som vises i efteråret 2019/vinteren 2020.

Spillerne har kæmpet bravt for at blive HELT klar til denne kamp og håber derfor på en massiv opbakning fra det danske folk. Da kampen fungerer som del af finaleafsnittet af ’KAMPKLAR’, vil der på dagen derfor også være tv-optagelser undervejs.

Så kom forbi Lyngby Stadion torsdag den 13. juni og udnyt denne enestående mulighed for at opleve dine største helte på helt tæt hold. Kampstart er klokken 17:00 og der er gratis adgang på Lyngby Stadion, men folk opfordres til at komme i god tid.

Publiceret 11 June 2019 19:05