Kaotisk uge endte med stort nederlag VSB

Sidste uge bød på både træner-exit og stort nederlag til Virum-Sorgenfri

Af
Mikkel Brøgger Petersen

FODBOLD For at forstå, hvorfor Virum-Sorgenfri løb ind i en 4-0-lussing i kampen mod Herstedøster, er det væsentligt at nævne, hvad der gik forud. Det fortæller træner Daniel Kaarsberg.

I sidste uge valgte den daværende cheftræner, Mohammed Mahmoud, at forlade posten. Det skete, efter han fik at vide, at han ikke skal være træner i den kommende sæson.

"Vi havde derfor kun et halvt hold til rådighed, og vi blev nødt til at stille med U17- og U19-spillere," fortæller træner Daniel Kaarsberg.

Efter trænerexitet spurgte Daniel Kaarsberg, hvem der fortsat var villige til at spille. Det var otte spillere, men der var også spillere, der på grund af loyalitet for den gamle træner ikke stillede op.

"Vores altoverskyggende mål var at kunne stille hold, så vi ikke blev tvangsnedrykket. Vi havde en matematisk mulighed for at undgå nedrykning, og vi fik stillet med et hold, der gjorde det så godt som muligt," siger han.

"Kampen var meget speciel, for der var en rigtig god fight. Men det var under svære forhold, for spillerne kendte ikke hinanden," siger han.

"Vi har en kamp på lørdag, så vi kan stadig undgå sidstepladsen, hvilket vi vil gøre alt for at undgå, for der kan ske ting og sager, så det kun er sidstepladsen, der rykker ned," siger han.

Virum-Sorgenfri ligger på næstsidstepladsen med 18 point, mens Brøndby ligger helt i bunden med 16 point.

Publiceret 04 June 2019 12:45