Fra venstre: Bandeguz Jakab, Rasmus Knudsen, Astrid Reinholdt, Josefine Balslev-Erichsen, Frederikke Matthiesen og Fredrik Jepsen.

Fra venstre: Bandeguz Jakab, Rasmus Knudsen, Astrid Reinholdt, Josefine Balslev-Erichsen, Frederikke Matthiesen og Fredrik Jepsen.

Lyngbys eliteroere er fløjet til varmere himmelstrøg i de næste tre måneder

Josefine Balslev–Erichsen fra Lyngby Kanoklub må foreløbig blive i Danmark med en brækket arm

Af
Mikael Østergaard

Lyngby Kanoklubs bedste roere er ikke i klubben de næste 3 måneder, idet de varmere himmelstrøg trækker efter en hård vintertræningslejr i de norske fjelde.

Desværre for Josefine Balslev-Erichsen blev vintertræningslejren i Norge noget, hun helst vil glemme så hurtigt som muligt, men som det ses på billedet, kan det blive svært. For en tung arm med gips er ikke lige noget, man kan se bort fra. Efter en hård 25 kilometers tur på langrend var hun stoppet op, og i det samme faldt hun, og det viste sig ved hjemkomsten til Danmark, at armen var brækket.

Den dobbelte europamester Rasmus Knudsen tager igen til Florida, hvor klubkammeraterne Simon Schuldt-Jensen og Victor G. Aasmul allerede er på vandet.

Fredrik Jepsen, Bendeguz Jakab, Frederikke Matthiesen og Astrid Reinholdt er fløjet til Sevilla, hvor de skal opholde sig de næste 3 uger. Her befinder Philip Knudsen sig allerede, og han melder om 20 grader i dagtimerne.

Alle når så at være hjemme ultimo marts, hvorefter roerne tager til Sabaudia i Italien i 3 uger, 100 kilometer syd for Rom. Her forventes det, at Josefine Balslev–Erichsen deltager.

I uge 7 vil der stadig være mange roere fra Lyngby Kanoklub tilbage, idet de næstbedste får besøg fra flere jyske klubber, som de kan sparre sig med.

Alle eliteroere er tilbage i Lyngby Kanoklub ultimo april, hvor de skal vise deres form ved Copenhagen Spring Regatta, som klubben står som arrangør af sammen med Dansk Kano og Kajak Forbund. Det bliver den største regatta på Bagsværd Sø i 2019 med deltagelse af hele den nordiske elite samt flere tyske klubber.

Fra venstre: Bandeguz Jakab, Rasmus Knudsen, Astrid Reinhold, Josefine Balslev-Erichsen, Frederikke Matthiesen og Fredrik Jepsen.

Publiceret 11 February 2019 15:00