Træner Kenneth Jakobsen gav Brede-spillerne en opsang i pausen. Foto: Thomas Jensen

Træner Kenneth Jakobsen gav Brede-spillerne en opsang i pausen. Foto: Thomas Jensen

Seriefodbold med 3 sejre og 1 nederlag

Virum-Sorgenfri og Brede er ubesejrede efter 2 runder, og Lundtofte hænger på

Af
Mikael Østergaaard

FODBOLD Inden lørdagens opgør mod Farum i Sjællandsserien havde Virum-Sorgenfri ikke hentet point på hjemmebane siden en mørk og blæsende novemberdag i 2017. Men endelig lykkedes det, endda alle 3 point med sejren på 2-1.

Første halvleg var ikke noget at skrive hjem om, men en opsang i pausen satte gang i Virum-Sorgenfri, som med to scoringer vendte 0-1 til 2-1. Anfører Frederik Jegind scorede på hovedstød, og Oscar Vraae udnyttede en svag tilbagelægning til Farums målmand til at snuppe bolden, runde målmanden og efter et par træk sparke bolden i nettet.

Efter 2-2 mod Fredensborg i sæsondebuten er Virum-Sorgenfri stadig ubesejret. Onsdag gælder det på udebane Frederikssund, der også har status af ubesejret.

Mads Thygesen fik overrakt Frans Jensens Mindepokal af Lundtofte Boldklubs formand, Claus Abildgaard.

Mads Thygesen fik overrakt Frans Jensens Mindepokal af Lundtofte Boldklubs formand, Claus Abildgaard.

Hæder til Mads Thygesen

I Serie 1 lagde Lundtofte Boldklub ud med sejr på 2-0 over AB på to sene scoringer af Miximilian Jerome Hueg og Per Nybo. Sidstnævnte blev efter kampen hædret med årets flidspokal.

Til gengæld kom Lundtofte på overarbejde i fredagens udekamp mod Hundested, der vandt 3-1. Martin Knudsen scorede Lundtoftes trøstmål ved stillingen 0-3.

Med på holdet var Mads Thygesen, der i forbindelse med Forældreforeningens 50 års fødselsdag blev hyldet som modtager af Frans Jensens Mindepokal for 2017. Udover at være anfører og topscorer på klubbens førstehold er Mads Thygesen også ungdomstræner og medlem af bestyrelsen som seniorformand.

Brede vendte billedet

Sæsonens anden kamp i Serie 3 startede forfærdeligt for Brede IF, da Skjold Birkerød i kampens første minut udnyttede misforståelser i Bredes bageste rækker til at komme foran 1-0.

Spillet var bestemt ikke prangende, men i halvlegens overtid sørgede Mikkel Berggreen for det udlignende mål på oplæg fra Jonas Erichsen.

I pausen talte træner Kenneth Jakobsen med store bogstaver, og det hjalp. Brede blev spilstyrende, og i det 70. minut endte en aflevering fra Anders Leander hos Peter Alexander Lorentzen, der efter et par driblinger lagde bolden over keeperen med et følt spark til 2-1. Det blev også slutresultatet, og Brede hentede igen 3 point til kontoen.

Publiceret 27 August 2018 11:00