Emil Nielsen skriger sin glæde ud over udligningen til 1-1, omgivet af Rezan Corlu, Gustav Marcussen, Kasper Enghardt og Ertugrul Teksen. Foto: Fodboldbilleder.dk

Emil Nielsen skriger sin glæde ud over udligningen til 1-1, omgivet af Rezan Corlu, Gustav Marcussen, Kasper Enghardt og Ertugrul Teksen. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Anders Kjærbye

Forløsning: Emil Nielsen kom på måltavlen

Efter otte måneder uden mål fandt angriberen endelig vej til nettet og sikrede Lyngby 1-1 mod FC Nordsjælland. Endnu en storkamp af Rezan Corlu

Af
Mikael Østergaard

fodbold 4.419 tilskuere havde på Black Friday valgt stormagasinernes tilbud fra for i stedet at overvære kampen mellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland på Lyngby Stadion.

De fik en tempofyldt start, hvor Lyngby var i teten de første 10 minutter. Det gav to gode chancer til Rezan Corlu. Først trykkede han af fra kanten af feltet, men FCN-målmanden klarede, og kort efter kom han til skud tæt foran mål, med afslutningen endte med et hjørnespark.

Herefter overtog gæsterne spillet, dog uden at producerere nævneværdige chancer, og FC Nordsjælland skulle havde hjælp af en Lyngby-spiller for at komme på tavlen. Det skete, da Lasse Fosgaard blev forvirret og tog armen til hjælp. Det efterfølgende straffespark blev sendt i nettet til 1-0 af Mohammed Kudus.

Herefter blev Lyngby presset helt i bund, men stillingen holdt til pausen.

Stærk Lyngby-afslutning

FC Nordsjælland fortsatte sit overtag i 2. halvleg, anført af hurtige og boldsikre Mohammed Kudus. Og det var tæt på 2-0, men Thomas Mikkelsen hev af feberredning ud af ærmet, da Sadiq fyrede kanonen af.

Heldigvis har Lyngby Rezan Corlu. Efter at have sendt et langskud lige over mål, rykkede han frem midt på banen og så ud af øjenkrogen, at Emil Nielsen var nået med frem. Afleveringen lå perfekt, og Emil Nielsen udlignede sikkert til 1-1.

Et forløsende mål for angriberen, der ikke havde scoret siden 19. maj, men som i 17. spillerunde endelig kom på tavlen. Det var i øvrigt første gang i fem kampe, at Emil Nielsen startede på banen. Et naturligt valg, eftersom André Riel havde meldt fra på grund af sygdom.

Ikke underligt, at Emil Nielsen skreg sin glæde ud, da bolden lå i nettet.

Med udligningen skiftede kampen totalt karakter. Nu sad Lyngby på spillet, og gæsterne blev blæst tilbage på banen. Indskiftede Ertugrul Teksen var centimeter fra at bringe Lyngby i front, og også i andre situationer slap FC Nordsjælland med skrækken.

Først to minutter før tid skabte Farum-mandskabet en god mulighed, og kort efter appellerede gæsterne for straffespark, men dommeren lod spillet fortsætte.

Lyngbys store spiller var Rezan Corlu, der bare bliver bedre og bedre for hver kamp. Også en flot indsats af Patrick da Silva, ligesom Ertugrul Teksen gjorde en god figur. Ertugrul Teksen kom fra Brøndby i sommer og optræder til daglig på Lyngbys U19-hold. Han fik sin Superliga-debut i det 60. minut og nåede på den korte tid at vise, at han kan blive en gevinst.

Publiceret 30 November 2019 18:52