Der er julemarked i Sorgenfri Kirke 30. november. Pressefoto

Der er julemarked i Sorgenfri Kirke 30. november. Pressefoto

På lørdag holder Sorgenfri Kirke julemarked

Julemarked – også for børn - 30. november klokken 10.30 i Sorgenfri Kirke

Jul Så er der julemarked i Sorgenfri Kirke lørdagen før 1. søndag i advent - nemlig 30. november.

"Alle indkomne midler går direkte til vores venskabsmenighed i Morogoro i Tanzania. Vi støtter børns og unges uddannelser. I Sorgenfri Kirke lukkes dørene op til det store julemarked klokken 10.30 – og der er noget for enhver smag," skriver Sorgenfri Kirke i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Der vil være et ”Oplevelsesland for børn” med sjove aktiviteter, så tag endelig børn og børnebørn med. Der er masser af legetøj og børnebøger til salg. Desuden vil der være en herlig cafe og en masse boder. Der bliver salg af hjemmelavede juledekorationer, julepynt, kryddersnapse med smag af urter fra Åmosen og de herligste hjemmelavede delikatesser. Der er en bogbod, en krambod, en rødvinsbod, og der dufter af æbleskiver på første sal," skriver kirken.

I løbet af dagen vil der også være musik i kirken. Klokken 11.30 synger Kvindekoret og klokken 15 er der en lille koncert med Sorgenfri Kirkes Børnekor under ledelse af Vibeke Sahner Ockelmann. Og så bliver det store juletræ tændt klokken 16.15.

Sorgenfri Kirke har i en del år holdt julemarked til fordel for venskabsmenighed i Morogoro. Sidste år kom der cirka 200.000 kroner.

Kapp

Publiceret 25 November 2019 11:45