I åbningstiderne er der mulighed for et eller flere dyp fra broen ved klubhuset og tage en tur i saunaen undervejs.

I åbningstiderne er der mulighed for et eller flere dyp fra broen ved klubhuset og tage en tur i saunaen undervejs.

Er du frisk til det kolde gys? I Furesøen er der plads til flere

Yachtklubben Furesøen har plads til flere vinterbadere

Af
Mikael Østergaard

Vinterbadning Når sejlerne har sat bådene på land, hvad er så mere naturligt end at vinterbade? Det er logikken bag Yachtklubben Furesøens vinterbadeafdeling, som har taget hul på sin tredje sæson for afdelingens 40 medlemmer.

Vinterbadeafdelingen er åben for nye medlemmer, og vinterbaderne inviterer derfor inden for torsdag den 21. november kl. 19. Her vil de underholde med forskellige aspekter af vinterbadning – og undervejs byde på prøve-dyp fra klubbens badebro.

Tilbuddet gælder alle over 18 år. Får man blod på tanden, koster det 758 kr. om året at være vinterbader i klubben.

Der er vinterbader-aktivitet hver mandag fra kl. 20, tirsdag morgen fra kl. 6, torsdag fra kl. 19 og lørdag og søndag fra kl. 8. Ud over de faste tider i løbet af ugen, hvor der er mulighed for at benytte saunaen, kan vinterbade-medlemmerne bade på andre tider morgen og aften, som ikke kolliderer med sejladstræningen.

Vinterbaderne kan anvende omklædningsfaciliteterne i klubhuset, som er åbent i forbindelse med de aftalte faste tider. Derudover kan man som medlem få nøgle til klubhuset mod et depositum, så man kan vinterbade på andre tider.

Publiceret 16 November 2019 10:00