Erik Andersen (tv.) og Per Vilslev med deres Opel Kadett GT/E fra 1979.

Erik Andersen (tv.) og Per Vilslev med deres Opel Kadett GT/E fra 1979.

Det kører for rallykører Erik Andersen

Rallykøreren fra Virum kan vinterparkere Kadetten med god samvittighed

Af
Mikael Østergaard

motorsport Rallykøreren Erik Andersen fra Virum har haft en dog afslutning på 2019.

Sammen med sin førstekører, Per Vilslev fra Hillerød, vandt den dygtige codriver for nylig FDM DASU Classic-serien, som er det uofficielle danske mesterskab i historisk pålidelighedsrally. Det betyder, at parret til næste år rykker op i Ekspertklassen, hvor de skal bide skeer med landets allerskrappeste hold.

"Det frygter vi nu ikke så meget, for hvis man ser på løbenes totalresultater, ligger vi allerede helt oppe i toppen, så vi glæder os til de nye udfordringer", siger Erik Andersen, der forrige weekend fik endnu et trofæ med hjem, da han og Per Vilslev var i Tyskland for at køre finaleløbet i Dansk Historisk Motor Clubs Classic Tour. Her vandt Erik Andersen totalsejren i turneringen for codrivere.

Makkerparret er af Automobile Club de Monaco udvalgt til at være med i Rallye Monte-Carlo Historique 2020, et krævende ugelangt rally med 300 hold fra hele verden.

"Vi glæder os vildt til det løb, som bliver tredje gang for os. De to første gange har vi haft forskellige uheld, men kan vi undgå det denne gang, tror vi på, at vi kan blive bedste danske hold og måske få en topplacering", slutter Erik Andersen.

Publiceret 16 November 2019 15:00