Foto fra Lyngbys sejr over OB i søndags. Foto: Fodboldbilleder.dk

Foto fra Lyngbys sejr over OB i søndags. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Info-møde om stadion: Lyngby Boldklub holder sig væk

I Lyngby Boldklub er man noget overraskede over, at man ikke er inviteret til det informationsmøde om det kommende stadionprojekt, der finder sted tirsdag aften.

Af
Lars Schmidt

I Lyngby Boldklub er man noget overraskede over, at der tirsdag aften er informationsmøde om det kommende projekt for Lyngby Stadion. For hverken hovedklubben eller A/S'et - i skikkelse af ejerne i Friends of Lyngby - er inviteret med til mødet.

Klubben har set invitationen, og man troede, at man var inviteret. Men det er man ikke, har klubbens læst sig til på Det Grønne Områdes hjemmeside:

Ud fra princippet om, at det ikke er nogen skam at blive væk, når man ikke er inviteret, holder Lyngby Boldklub sig fra morgendagens møde.

Mødets værter er naboerne til Lyngby Stadion.

"Det virker ikke specielt konstruktivt, hvis alle parter i et stadionprojekt skal lave sit eget informationsmøde. Så kan vi stå og bekræfte os selv i hvert vores lokale uden at komme videre. Det er ikke sådan, vi driver debat her i Lyngby," siger Lyngby Boldklubs kommunikationschef, Kristian Maimann, til Det Grønne Område:

"Vi synes, at det kunne være en god idé og et godt initiativ at indkalde til et møde, hvor borgerne kan give udtryk for deres bekymringer, og hvor både forvaltning, politikere og brugerne af stadion kan få en fornuftig debat baseret på fakta om projektet. Sådan et møde stiller vi gerne op til, og vi troede faktisk det var det, der var inviteret til," siger han.

Han og klubben står uforstående overfor, at man ikke har inviteret Lyngby Boldklub til mødet:

"Vi er lidt overraskede, fordi der i invitationen bliver givet klart udtryk for, at alle er velkomne. Ud fra den information havde vi set frem til at komme og deltage. Og vores indtryk er, at der er forholdsvis mange med interesse for stadionprojektet, som har opdaget mødet og tænkt sig at møde op. Det lyder lidt på arrangørerne som om, at man inviterer alle, uden reelt at invitere nogen," siger Kristian Maimann.

På spørgsmålet, om klubben møder op tirsdag aften, svarer han, at det gør man som udgangspunkt ikke. For man møder ikke op, når man ikke er inviteret.

"Såfremt naboerne ikke ønsker, at vi møder op, så anerkender vi selvfølgelig det ønske og bliver væk."

Informationsmødet finder sted i Lyngbyhallen den 12. november kl. 19.30-21.00.

Publiceret 11 November 2019 14:45