Torben Novaa har solgt sin klinik til tandtekniker Stefan Monberg Lucik, der sammen med Gry Frederiksen kommer til at videreføre klinikken på Lyngby Hovedgade. Foto: Pernille Borenhoff

Torben Novaa har solgt sin klinik til tandtekniker Stefan Monberg Lucik, der sammen med Gry Frederiksen kommer til at videreføre klinikken på Lyngby Hovedgade. Foto: Pernille Borenhoff

Torben siger farvel efter 46 år - goddag til Stefan

Torben Novaa har solgt til Stefan Monberg Lukic, der hermed er indehaver af fem tandteknik-klinikker

Af
Pernille Borenhoff

I 46 år har Torben Novaa taget turen fra Vallensbæk til Lyngby Hovedgade. Og i 30 af disse meget ofte i selskab med sin nu afdøde hustru. Her på 1. salen med kig til hovedgaden og Lyngby Private Skole har Torben Novaa og hans hustru udført kliniske tandbehandlinger som opbygning af hel- eller delvise tandproteser, eftersyn, reparationer og omstillinger af proteser.

Men det er slut nu. Ikke med Lyngby, for Torben Novaa er aktiv i Lyngby Kanoklub og i Lyngby Badmintonklub, men det er slut med at arbejde. Og det bliver nyt for ham, for han har stort set ikke haft en sygedage i de 46 år.

Fik du læst:

"Jeg vil gerne sige tak for mange gode år," siger Torben Novaa, der pr. 1. november har overdraget klinikken til Stefan Monberg Lukic, der får knap så langt til arbejde, idet han bor i Lyngby.

"Jeg er meget glad for at overtage Torbens klinik. Det har den bedst tænkelig beliggenhed," siger han.

Til trods for hans unge alder - han er 30 år - er han allerede en erfaren herre i faget med flere klinikker på Sjælland.

"Jeg har klinik i Brøndby, Rødovre, Rungsted og Faxe. Og inden længe åbner jeg også i Holte," siger han.

Gratis hjemmebesøg

Stefan Monberg Lukic har ansat tandtekniker Gry Frederiksen som daglig leder. Gry har været i branchen, siden hun blev uddannet for 10 år siden. også hun er bekendt med Lyngby, idet hun i tre år har arbejdet hos en tandtekniker her i byen.

"Vi er gået i gang med at renovere klinikken, men folk kan godt ringe og bestille tid. Vi kommer også meget gerne på gratis hjemmebesøg," siger Stefan.

Klinikken indretter han efter sit eget koncept.

"Den nye lovgivning skal følges til punk og prikke samtidig med, at vi prioriterer, at patienterne har en hyggelig oplevelse med at være her," siger Gry Frederiksen.

I resten af 2019 tilbyder Stefan Monberg Lukis gratis eftersyn og oppolering af alle tandproteser.

Og så regner han med, at klinikken står klar i midten af november.

Publiceret 10 November 2019 13:45