Loppemarkedet i Christianskirkens sognegård har åbent lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 11-15.

Loppemarkedet i Christianskirkens sognegård har åbent lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 11-15.

Hele weekenden: Spejdere holder loppemarked i Christianskirken

9.-10. november ved Christianskirken

På lørdag 9. november kl. 10 åbner spejdernes årlige loppemarked i Christianskirkens sognegård på hjørnet af Christian X's Alle og Buddingevej i Lyngby vest.

Gennem flere måneder har spejderne samlet tusindvis af effekter omfattende bøger, køkkentøj, kunst, elektronik, legetøj, tøj, møbler, værktøj og andre rare ting og sager fra lofter og kældre i Lyngby-Taarbæk området.

Alle disse mange effekter skal finde nye ejere og brugere i den kommende weekend.

Kaffe på billetten

Loppemarkedet har åbent lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 11-15. Entreen er 20 kr. for een dag og 30 kr. for begge dage, men så bydes der også en kop kaffe og en småkage på billetten.

I forbindelse med loppemarkedet er der café i sognegården, så det er muligt at købe både mad og drikke.

Penge til oplevelser

"Overskuddet fra loppemarkedet går til, at vi kan give vore spejdere fede ture, spændende spejderaktiviteter og gode oplevelser," fortæller Rikke Aasbjerg, der er leder for juniorspejderne hos KFUM-Spejderne 3. Lyngby Gruppe, i en pressemeddelelse.

KFUM-Spejderne 3. Lyngby Gruppe er en stor spejdergruppe i Nordsjælland med oplevelser for børn og unge fra 3 år (familiespejder) til voksenalder. Spejdergruppen har hjemsted og mødelokaler i det gamle lægehus på Christian X´s Allé 106A.

jesl

Publiceret 08 November 2019 14:40