"Han har rigtig mange visioner og har haft en utrolig betydning for Lyngby. Lyngby er det, Lyngby er i dag, på grund af mennesker som ham," siger handelsforeningens næstformand, Carsten Bak Sørensen, om Torben Schwabe (billedet). Foto: Lars Schmidt

Lyngby Handelsforening efter Schwabes stop i Lyngby Storcenter: "Vi skylder Torben en kæmpe tak"

Af
Lars Schmidt

Det kom som en stor overraskelse, da Lyngby Storcenter onsdag ved 13-tiden lakonisk meddelte, at man efter gensidig overenskomst havde afbrudt samarbejdet med centrets direktør gennem de seneste 18 år, Torben Schwabe. Samarbejdet ophørte med øjeblikkelig virkning.

I Lyngby Handelsforening har man igennem årene arbejdet tæt sammen med den nu afgåede centerdirektør. Foreningens næstformand, Carsten Bak Sørensen, siger til Det Grønne Område om sit og foreningens samarbejde gennem årene med Torben Schwabe:

Fik du læst:

"Torben mødte jeg første gang, da jeg var 18 år. Han var direktør i Magasin. Han tog mig med storm fra starten med hans vision om, at Lyngby skal stå sammen som by. Jeg har siddet i bestyrelsen i handelsforeningen med ham. Han har været utrolig dygtig til at fremføre sine ting og gøre det på en levende måde. Han har rigtig mange visioner og har haft en utrolig betydning for Lyngby. Lyngby er det, Lyngby er i dag, på grund af mennesker som ham," siger han - og takker Torben Schwabe på vegne af handelsforeningen:

"Vi skylder ham en kæmpe tak for hans indsats for byen igennem alle årene. Han har siddet i 18 år på en af de mest betydningsfulde erhvervsposter i Lyngby. Det er en præstation i sig selv."

Publiceret 07 November 2019 14:00