Her hos Magasin i Kgs. Lyngby søger Lyngby Boldklub efter indløbsbørn.

Her hos Magasin i Kgs. Lyngby søger Lyngby Boldklub efter indløbsbørn.

Skal din pode være indløbsbarn: Lyngby Boldklub på børnejagt i Magasin

Af
Lars Schmidt

arrangement Onsdag 16. oktober kl. 14-18 er der en ekstra grund til at tage familiens yngste medlemmer med en tur i Magasin.

Der skal der nemlig findes nye indløbsbørn for Lyngby Boldklub, som skal gå ind på banen sammen med de erfarne spillere under klubbens kamp mod Brøndby IF på søndag 20. oktober kl. 18. Indløbsbørn hedder de børn, som følges med spillerne ind på banen.

Der er ingen særlige krav for at være med i konkurrencen om at blive indløbsbarn for Lyngby Boldklub, så længe man er en dreng eller pige i alderen 6-12 år.

"Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Lyngby Boldklub og de mange aktiviteter, vi kan lave sammen. Nu skal vi for første gang samarbejde om at finde indløbsbørn til klubbens næste hjemmekamp, og vi håber at se en masse fodboldglade børn i Magasin," siger storemanager Michael Dupont i en pressemeddelelse fra Magasin.

Spillere stiller op

På dagen har man også mulighed for at møde fire af Lyngby Boldklubs spillere i Magasin.

Spillerne Frederik Gytkjær, Emil Nielsen, Lasse Fosgaard og Frederik Winther står klar til at skrive autografer og tage selfies med børnene.

De første 60 fremmødte deltagere tilbydes vouchers til en valgfri Lyngby-kamp i 2019 gennem Magasins 'goodie'-app, og der vil være andre aktiviteter og konkurrencer på dagen.

jesl

Publiceret 15 October 2019 10:30