Quincy Antipas spillede i sidste sæson superliga-fodbold i Hobro. Her ses han i nærkamp med Lyngbys anfører, Martin Ørnskov. Arkivfoto: Fodboldbilleder.dk

Quincy Antipas spillede i sidste sæson superliga-fodbold i Hobro. Her ses han i nærkamp med Lyngbys anfører, Martin Ørnskov. Arkivfoto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Virum-Sorgenfri Boldklub mødte stjerner på pension

Quincy Antipas, Ercan Demirtas og Martin Albrechtsen var for stor en mundfuld, da VSB tabte 1-0 til VB 1968

Af
Mikael Østergaard

Fodbold Regnen stod ned i stænger samtlige 90 minutter, da Virum-Sorgenfri fredag aften mødte VB 1968 i serie 1. Heldigvis blev kampen spillet på AB's kunstgræsbane.

VB 1968 stillede med et par hurtige angribere i form af Ercan Demirtas og Quincy Antipas, og i forsvaret var eks-professionelle Martin Albrechtsen samlingspunktet. Demirtas fik Superliga-debut i sin tid i FC Nordsjælland, mens Antipas har optrådt for flere Superliga-klubber.

VB 1968 ved bedst i 1. halvleg og kom foran 1-0, da Ercan Demirtas afsluttede en flot solotur med at sende bolden i nettet.

Efter pausen var Virum-Sorgenfri bedst, og både Jonathan Rosendal og Sorab Niazi kom til gode chancer. 10 minutter før tid lykkedes det Jonathan Rosendal at score, men linjedommeren vinkede for offside.

”Det var en flot og intens kamp mellem to mandskaber, der ville spille fodbold. Niveauet var højt og på linje med en topkamp i Sjællandsserien”, lød det efter kampen fra cheftræner Daniel de Castro Kaarsberg, der undervejs måtte se Jacob Lerche og Ali Al-Bahadli udgå med skader. Al-Bahadli blev først lappet sammen for et flækket øjenbryn, og kort efter at være kommet tilbage på banen måtte han igen udgå med en skade i låret.

I forvejen var der afbud fra de skadede Oskar Reeh og Daniel Mofik, så cheftræneren har sine bekymringer inden lørdagens opgør mod AB på hjemmebane kl. 13.

Publiceret 13 October 2019 19:00