13 "naturromantiske" fotografier i Portnerboligen ved Sophienholm

Den fotografiske serie Outside med 13 "naturromantiske" fotografier, der alle er taget samme dag uden for Portnerboligen

Lyngby Kunstforenings lokaler i Portnerboligen danner fra 5. oktober rammen om billedkunstneren Agneta Werners installation.

Udstillingen "- et indspillet interview" er en stedspecifik installation til Portnerboligen, der omfatter fire selvstændige værker: Den fotografiske serie Outside med 13 "naturromantiske" fotografier, der alle er fotograferet samme dag i naturen uden for Portnerboligen. Endvidere to videoværker the Fruits part og the Amphibians part samt lydværker la Situation.

Agneta Werner er født i Sverige, men er siden 1979 bosat i København. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og har her også gennemgået Skolen for Mediekunst og Kunstformidling. Hun har udstillet talrige gange i Danmark og Sverige. Her kan bl.a. nævnes en soloudstilling på Museet for Fotokunst, Brandts Klædefabrik, Odense, og af de mange gruppeudstillinger kan nævnes Charlottenborg, København, Den Frie, København, og Malmö Konsthall, Malmø. Hun har endvidere en omfattende produktion af film og videoer.

Udstillingen i Portnerboligen ved Sophienholm, Nybrovej 401 A slutter søndag den 27. oktober. Der er åbent onsdag til søndag kl. 12-15. Mandag og tirsdag lukket. Der er gratis adgang.

Udstillingen har modtaget støtte fra Grosserer L.F. Foghts Fond.

Publiceret 04 October 2019 14:00