I fjerde forsøg kom Brede IF's mandskab i Serie 3 omsider på sejrskurs.

I fjerde forsøg kom Brede IF's mandskab i Serie 3 omsider på sejrskurs.

Lokalfodbold: To sejre og et nederlag

Nu mangler kun Lundtofte Boldklub sæsonens første gevinst

Af
Mikael Østergaard

fodbold ”Det var en jævnbyrdig kamp med flere gode perioder fra vores side. Spillerne kæmper godt, men som i de foregående opgør falder marginalerne ikke ud til vores fordel”.

Sådan lød vurderingen fra Lundtoftes cheftræner Henrik Nielsen efter nederlaget på 2-3 til Farum i Sjællandsserien.

Lundtofte startede bedst, men efter 10 minutter kom hjemmeholdet foran 1-0. Sylvester Øster Petersen udlignede på et skud, der ramte en modstander og skiftede retning, men efter pausen kom Farum foran 2-1. Der blev 2-2, da Lukas Linjengren scorede på straffespark, begået mod Martin Hemmingsen, men 10 minutter før tid var det Farums tur til at få et straffespark, der sikkert blev omsat i mål til slutresultatet 3-2.

Lundtofte sluttede med 9 spillere på banen, efter at først Lukas Linjengren og lige efter indskiftede Christoffer Telkelsen havde fået gult kort. Christoffer Terkelsen havde blot været på banen i få sekunder og ikke rørt bolden, da han trak en modstander i trøjen.

Efter nederlaget ligger nyoprykkede Lundtofte sidst med 2 point for 4 kampe, men målscoren på 6-9 viser, at holdet ikke har haft heldet på sin side.

Hul på bylden

I serie 1 fik Virum-Sorgenfri sæsonens første sejr med 2-1 over B1973 Herlev på udebane.

Virum-Sorgenfri var klart bedst i første halvleg, men fik ikke scoret, og dominansen fortsatte efter pausen med masser af indlæg og afslutninger. Men ind ville bolden ikke.

Først i det 60. minut lykkedes det Sebastian Schirmer at score direkte på frispark, og kort efter blev det 2-0 på hovedstød af Philip Henningsen på oplæg af Oskar Reeh. Hjemmeholdet reducerede til 1-2 og havde flere muligheder i slutfasen, men Virum-Sorgenfri red stormen af med god hjælp fra målmanden Sebastian Pinstrup.

”I de foregående kampe har vi været tæt på, så det var på tide med en sejr, som var fuldt fortjent og nemt kunne være blevet større”, sagde cheftræner Daniel Kaarsberg efter kampen.

Brede vendte kampen

Også i Brede IF i Serie 3 kunne spillerne for første gang lade sejrsråbet fylde omklædningsrummet.

Det skete efter en sikker sejr på 4-1 over Værløse. Brede fik dog en forskrækkelse, da Værløse kom foran 1-0 efter 17 minutter, men siden sørgede Peter Heiselberg, Aske Thorup, Janus Suurballe Ravn og Daniel Krarup for, at alle 3 point havnede i Brede.

Publiceret 10 September 2019 17:00