Simone Trolle spiller normalt 4. single, men blev i lørdags rykket op som 1. single. Hun måtte dog trække sig med en skade ved stillingen 0-3. Foto: Mette Rytsel

Simone Trolle spiller normalt 4. single, men blev i lørdags rykket op som 1. single. Hun måtte dog trække sig med en skade ved stillingen 0-3. Foto: Mette Rytsel

Smilet er stivnet: Mismod hos oprykkere - optimisme hos nedrykkere

Virum-Sorgenfri Tennisklubs damer er blevet katastrofalt svækket, mens Lyngbys damer har fået ny energi

Der var jubel hos Virum-Sorgenfri Tennisklubs damer, da de i sidste sæson rykkede op i Elitedivisionen. Nu er smilet stivnet.

Først meddelte holdets 2. single, Stefana Lakicevic, at hun ikke havde overskud til at fortsætte som aktiv sideløbende med sin trænergerning, og for en uge siden rejste 3. singlen, Anna Møller, til USA for at spille collegetennis og studere på University of North Georgia.

Helt galt gik det inden lørdagens kamp mod HIK, da 1. singlen Sofia Samavati var skadet og Mathilda Lenngren meldte afbud. Så måtte en halvskadet Simone Trolle spille 1. single, men hun måtte trække sig på grund af skaden ved stillingen 0-3. I de øvrige kampe blev Virums juniorspillere kørt over, og dermed vandt HIK 6-0.

Nu skal Virum-Sorgenfri prøve at samle stumperne inden sæsonens to sidste kampe, men det bliver mere end svært.

Lyngby er ubesejret

Så går det bedre for nedrykkerne i Lyngby, der uden at få sved på panden vandt 6-0 over Vedbæk.

Holdet er efter 5 runder stadig ubesejret og deler førstepladsen med Roskilde, der heller ikke har prøvet at tabe i denne sæson.

Netop de to klubber tørner sammen lørdag kl. 13.30 i Lyngby i en direkte duel om en billet til Elitedivisionen.

Publiceret 12 August 2019 14:00