Buddingevej skal udvides, og der skal opføres en støttemur på arealet i baggrunden. Foto: Lars Schmidt

Buddingevej skal udvides, og der skal opføres en støttemur på arealet i baggrunden. Foto: Lars Schmidt

Letbane-byggeriet: I gang med støttemur på Buddingevej

Efter fjernelsen af bunkeren på Buddingevej ved Engelsborgvej skal der nu bygges en mur samme sted.

Af
Lars Schmidt

LETBANEN Arbejdet kommer primært til at foregå i dagtimerne. Arbejdet med at opføre den støttemur, som placeres dér, hvor den nu fjernede underjordiske bunker ved krydset mellem Engelsborgvej og Buddingevej.

Støttemuren placeres langs Buddingevej mellem Vinkelvej og Engelsborgvej.

"Hen over sommeren udvider vi Buddingevej på strækningen mellem Engelsborgvej og Vinkelvej. Derfor bliver der bygget en ny støttemur mellem det grønne område ved A/B Lyngby Parkgård og Buddingevej," fortæller Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse.

Her oplyser man desuden, at arbejdethovedsageligt udføres på hverdage mellem kl. 7 og 18 samt lørdage mellem kl. 7 og 14, men periodevis kan arbejdet fortsætte frem til kl. 22 på hverdage fra midten af august.

"Området foran Lyngby Parkgård ligger nogle meter højere end Buddingevej. Formålet med støttemuren er at støtte den niveauforskel, der er mellem vejen og området ved siden af vejen. Over støttemuren placeres efterfølgende et hegn ind mod Lyngby Parkgård," fortæller Kåre Møller Madsen, Hovedstadens Letbane, til Det Grønne Område.

Letbaneselskabet forventer, at arbejdet med at bygge den nye støttemur er afsluttet først på efteråret 2019.

I byggeperioden vil der være støj fra arbejdet samt arbejdskørsel med lastbiler til og fra pladsen i dagtimerne. Arbejdet vil også påvirke trafikken på Buddingevej, hvor højresvingsbanen fra Buddingevej ad Engelsborgvej mod Bagsværd, forlængst er lukket.

Publiceret 17 July 2019 11:45