Med en islandsk mor har Island fået en stor betydning for Bjarke Blangsted.

Med en islandsk mor har Island fået en stor betydning for Bjarke Blangsted. POLADK

Bjarke tager springet og forlader trygheden: Fra Maersk og Danske Bank til iværksætter

Efter næsten 20 år på de bonede gulve hos bl.a. ØK, Maersk Line og Danske Bank er Bjarke Blangsted fra Virum sprunget ud som iværksætter

iværksætter Det har været en tanke, der har udviklet sig igennem mange år hos Bjarke Blangsted. Det at prøve kræfter med sin egen virksomhed og samtidig beskæftige sig med sin passion.

Det er et stort spring at fravælge de store koncerner med god løn, sundhedssikring, pension og gode medarbejderforhold, for et liv med megen usikkerhed omkring økonomi og fremtiden. Livet som iværksætter er ikke altid en dans på roser. Der skal laves moms, bogføring og årsregnskab, og så følger der jo ikke fast månedlig indtægt med. Når man som Bjarke Blangsted har hus og tre børn, skal det hele hænge sammen. Men til gengæld har han fået noget andet, nemlig muligheden for at arbejde med sin passion.

Island er ikke bare en passion, men et sted Bjarke Blangsted har besøgt mange gange, da hans mor er født og opvokset deroppe. Den flotte natur og det barske højland med sine storslåede vidder har gjort, at Bjarke Blangsted er rejst til Island igen og igen.

"At arbejde med et land som Island, som er så stor en del af mig og min familie, betyder rigtig meget for mig”, fortæller Bjarke Blangsted.

Med tanken om at give andre nogle af de mange oplevelser, han selv har haft på Island, er Outside Travel blevet etableret. Outside Travel er et rejsebureau, der rådgiver og vejleder rejsende, som ønsker at få en unik oplevelse på Island. Kunderne er både være familier, par og grupper, som ønsker at krydse Island af på deres 'bucket list'.

Også virksomheder, som ønsker at gøre lidt ekstra for deres medarbejdere eller kunder, har vist stor interesse for Island. Ifølge Bjarke Blangsted er der så mange muligheder, at det kan være svært at vide, hvad man skal vælge, og det er her, han håber at kunne gøre en forskel med Outside Travel.

“Det har været en stor succes at besøge vores rejsende i deres eget hjem og kunne give dem inspiration og forstå, hvilke oplevelser de prioriterer på deres ferie," siger Bjarke Blangsted.

gs

Bjarke Blangsted vil med Outside Travel give andre nogle af de oplevelser, han selv har haft på Island.

Bjarke Blangsted vil med Outside Travel give andre nogle af de oplevelser, han selv har haft på Island.

Publiceret 15 July 2019 19:00