Sorgenfri Torv: Det her skulle de have talt om på det aflyste opstartsmøde

Læs her, hvad mødedeltagerne i det nu udskudte opstartsmøde for Sorgenfri Torv gik glip af

Af
Lars Schmidt

SORGENFRI Den nye proces med at få udviklet både den sydlige og den nordlige side af Sorgenfri Torv skulle være skudt i gang ved opstartsmødet 8. april.

Det blev den ikke, for mødet blev aflyst. Den rådgiver, som kommunen hyrede til at facilitere processen, trak sig fra opgaven, fordi der fra den lokale borgergruppe Vores Sorgenfris side blev sået tvivl om virksomhedens evne til at løfte opgaven uvildigt.

Og så blev opstartsmødet aflyst. Hvornår det finder sted, afhænger af, hvor hurtig kommunen er til at finde en ny rådgiver, som har mod på at facilitere processen.

En workshop på halvanden time skulle have været omdrejningspunktet på opstartsmødet. Her skulle der være sat fokus på, hvad der er vigtigt at få drøftet i forhold til helhedsplanen for Sorgenfri Torv. Og så skulle der have været arbejdet med de udfordringer og muligheder, der er i de temaer, som de fleste har peget på.

Til mødet var inviteret afdelingsbestyrelserne for Sorgenfrivang I og II, for Virumgaard, ejerforeningen Breidablik, Vores Sorgenfri, Virum-Sorgenfri Handels- og Borgerforening, butikkerne på Sorgenfri Torv, K/S Sorgenfri, som ejer torvet, Bygningskulturforeningen, Dansk Cyklistforbund, Sorgenfri Kirke, BaseCamp Student, Pension Danmark, Danica Ejendomme, grundejerforeningerne Skovbrynet 25-33 og Sorgenfri Haveby.

Publiceret 17 April 2019 10:30