Nu kan du stemme på årets butik i Kgs. Lyngby

Nu kan du stemme på årets butik i Kgs. Lyngby

Stem på Årets Butik i Kongens Lyngby

Handelsforeningen har nomineret tre butikker til Årets Butik 2019. Vær med til at afgøre hvem der skal have den fornemme titel og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til Magasin og Lyngby Storcenter.

Årets butik Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn har nomineret HW-Hjørnet, FDB Møbler og BOGHandleren til ”Årets Butik”. Normalt afgøre Handelsforeningen hvem, der skal vinde den eftertragtede titel men som et led i en udviklingsproces, er det i år besluttet, at det er kunderne, der skal bestemme hvem, der skal løbe af med sejren - Det er jo dem, der benytter butikkerne og derfor også dem, der skal komme med afgørelsen.

Stem her

De tre butikker er nomineret ud fra forskelige kriterier. HW-Hjørnet for deres store varesortiment i forskellige prisklasser samt gode kundeservice og betjening. Butikken har også en lang historie bag sig og har ligget på samme sted i Hovedgaden i næsten 100 år – og har aldrig tidligere været nomineret.

FDB Møbler er valgt for deres stilfulde indretning og kvalitet, hvor der altid er tid til at betjene kunderne og hvor ekspedienterne ved, hvordan de skal vejlede og give god kundeservice. Butikken har desuden en bæredygtig tankegang og en filosofi om, at møbler skal være til for mennesker og ikke omvendt.

BOGhandleren er en aktivt medspiller i byen og deltager flittigt i byens events som f.eks. byfesten Liv i Lyngby og kommunens Senioruge. Ydemere kan man være sikker på at gå fra butikken med den rigtige bog under armen, da det er et vigtigt element for BOGhandleren at vejlede kunderne, så de får det, de har brug for, om det er til dem selv eller andre.

Det er kun medlemmer af Handelsforeningen, der kan blive nomineret til ”Årets Butik”. Afgørelsen sker på Handelsforeningens generalforsamling den 6. maj. Vinderen vil blive offentliggjort her i avisen den 14. maj.

Du kan se en video med de tre nominerede butikker og stemme på din favorit på dgo.dk frem til den 30.april. Alle der stemmer deltager i lodtrækning om to gavekort på hver 500 kr. til Magasin og Lyngby Storcenter.

Publiceret 09 April 2019 16:22