"Conny gør alt for sine borgere. Hun er en glad pige og tænker meget på dem," sagde Solveig Bjørløw, der sammen med sin demente samlever Mogens Trepka havde indstillet Conny Jørgensen til Ugens Buket. Foto: Pernille Borenhoff

Superhjælperen Conny fik 'Ugens buket': "Du er en gave til kommunen"

Conny Jørgensen, der hver morgen hjælper med at få demente Mogens Trepka i tøjet, blev fredag overrasket med Ugens Buket

Af
Pernille Borenhoff

"Min superhjælper er helt fantastisk. Jeg bliver nusset om. Det er ren wellness. Man bliver forkælet af hende. Hun er fantastisk og et pragtfuldt menneske, der altid er positiv. Jeg føler mig som i den syvende himmel."

Det var blot nogle af de superlativer, som 85-årige Mogens Trepka helt spontant satte på sosu-hjælper Conny Jørgensen, som fredag morgen blev overrasket med Ugens Buket, mens hun var ved at gøre ham klar til dagen.

Det var Mogens' samlever Solveig Bjørløw, der blandt andet havde skrevet følgende til Det Grønne Område.

"Hun er et livstykke og forstår på alle måder at hjælpe sine borgere. Hun går igennem ild og vand for dem. Min mand, som hun hjælper hver morgen, er dement, og han elsker hendes gode humør og hjælpsomhed. Jeg ved, at andre borgere, der har Conny som deres hjælper, er meget begejstrede. Conny er en gave til kommunen."

Conni Jørgensen er kommet i Mogens og Solveigs hjem i Geelsskovparken i et års tid.

"For mig er det en enorm støttet at have én, der er så selvstændig og med så godt et humør," siger Solveig og understreger, at der bestemt også kommer andre meget søde hjælpere. Familien har blot fået et meget tæt forhold til Conny.

Conni Jørgensen bor i Lyngby og cykler hver dag på sin el-cykel til Rudersdal Kommune, hvor hun er tilknyttet Nærum Hjemmepleje.

"Jeg har kørt siden 2012. Før var jeg i 22 år postbud i Lyngby-Taarbæk Kommune, men fik stress og blev fyret," siger hun og fortsætter:

"Da jeg var i posten, var jeg nødt til at spise lykkepiller. Men bare tre måneder efter, at jeg startede i det her arbejde, kunne jeg stoppe med pillerne. Jeg er virkelig glad for at arbejde her," siger Conny, der især er tilknyttet Geelsskovparken på grænsen mellem Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

Publiceret 26 March 2019 11:45