Vind billetter: Cirkus Baldoni er flyvende

Sæson nummer 18 med titlen 'Højt at flyve' begynder på Firskovvej i Lyngby med første forestilling lørdag 23. marts.

arrangementer Cirkus Baldoni byder velkommen til sæson nr. 18, hvor de traditionen tro lægger ud på Firskovvej i Lyngby med årets første forestilling lørdag 23. marts kl. 15 og forestillinger i Lyngby frem til og med søndag 31. marts.

Det Grønne Område sætter cirkusbilletter på højkant. Læs nederst i artiklen her, hvordan du deltager.

Årets forestilling står i flyvningens tegn. Cirkus Baldoni´s direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot, og den passion ønsker han at dele med sit publikum.

Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for 'Højt at flyve'. Men bestemt ikke fortsat med 'dybt at falde' - lover Cirkus Baldoni i en pressemeddelelse.

Cirkus Baldoni´s direktør har en stor passion for flyvning, og Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for 'Højt at flyve'. Pressefoto

Cirkus Baldoni´s direktør har en stor passion for flyvning, og Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for 'Højt at flyve'. Pressefoto

Flyvende rundrejse

I årets forestilling tager luftkaptajn Baldoni publikum på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. I Japan møder man en fantastisk linedanserinde og i Tjekkiet en charmerende jonglør. Så runder man Texas med et lasso- og knivkaster-nummer, før turen går videre til Etiopien og to unge mænd med charme, lækkert hår og masser af selvtillid. En tur til Irland bliver det også til med en riverdansende fodjonglør.

Copilot Leonardo

Med sig på turen har luftkaptajn Baldoni Baldoni-balletten i form af smukke stewardesser, der sørger for, at man får den fuldendte flyvetur. Årets klovnerier står steward Paczo for, og luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre sådan en rejse uden sin tro følgesvend og copilot Leonardo, lyder det i pressemeddelelsen.

Man kan reservere, købe billetter og læse mere på www.baldoni.dk. Det er også muligt, at reservere billetter på tlf. 2086 6010 hverdage ml. 9-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra en time før forestillingen.

Vind billetter til Cirkus Baldoni

Det Grønne Område sætter i samarbejde med Cirkus Baldoni 20 billetter på højkant til Cirkus Baldonis nye forestilling.

Hvad hedder årets forestilling?

Send dit svar med navn og adresse til konkurrence@dgo.dk

Vi trækker lod blandt de rigtig svar fredag den 15. marts. Vinderne får direkte besked

1. præmie 4 x billetter til 1. plads, (værdi kr. 230 pr. billet) samt et billede med vinderen og løven Leonardo 2. præmie 8 x 2 billetter til 2. plads (værdi 200 pr. billet.)

Publiceret 14 March 2019 19:00