"Alle er bevidste om, at der kommer en ekstraregning," siger Venstres Søren P. Rasmussen om projektet for Lundtofte Skole og Kulturcenter. Foto: Lars Schmidt

Venstre om nyt projekt på Lundtofte Skole: Enten skal man bruge flere penge, eller også skal man prioritere fra

Søren P. Rasmussen mener, at det nye projekt på Lundtofte Skole tales unødigt op. For der er ifølge ham reelt tale om et barberet projekt, hvor man ikke får det, man egentlig gerne ville have

Af
Lars Schmidt

BYGGEPROJEKT "Jeg plejer at have det fint med en smule politisk spin. Det skal der være plads til. Men her bliver der altså smurt lige tykt nok på," siger en forarget gruppeformand for Venstre i kommunalbestyrelsen, tidligere borgmester Søren P. Rasmussen.

Han reagerer på den pressemeddelelse, som KANT Arkitekter har udsendt om det kommende projekt for Lundtofte Skole og Kulturcenter, som omtales i denne uges udgave af Det Grønne Område.

"Alle er bevidste om, at der kommer en ekstraregning. Enten skal man have flere penge op for at gennemføre renoveringen, eller også skal man prioritere noget fra. Man har været for optimistiske i den planlægning, man lavede til at starte med.," siger han til Det Grønne Område:

"Man vil kunne se af dagsordenen, at forvaltningen lægger op til, at budgettet ikke rækker til det, man gerne vil have. Det, der fra forvaltningen var vores opgave i udvalgene, var at prioritere en hel masse fra: renovering af baderum, solafskærmning, nye facader mod øst og vest, handicapadgang. Det, vi vælger, er at sige, at vi ikke vil prioritere noget fra nu, men at det hele skal gå i udbud. Nu får vi markedets pris på det her. Hvis vi skal have det hele, hvad vil det så koste?"

Lundtofte Skole bliver ifølge Søren P. Rasmussen kun det lokale kulturcenter, som man ønsker, at skolen skal være, hvis projektet tilføres flere penge.

"Når man læser pressemeddelelsen om, at skolen bliver det nye kulturcenter i Lundtofte, undrer man sig. Men - ja, skolen kan godt blive det kulturcenter. Men kun hvis vi finder nogle flere penge," siger Søren P. Rasmussen.

Publiceret 21 February 2019 18:00