Sticks'n'Sushi bliver i Magasin - og renoveres i løbet af næste år

Sticks’n’Sushi og Magasin har valgt at fortsætte samarbejdet, og kunderne kan glæde sig til at opleve en helt ny-renoveret restaurant med flere nye tiltag, når dørene åbnes til en topmoderne Sticks’n’Sushi i Magasin i løbet af 2019

MAGASIN Det er blandt andet et succesrigt samarbejde og stor efterspørgsel fra gæsterne, der har været med til at sikre Sticks’n’Sushi i Magasin. Siden 2008 har den populære sushi-kæde været en del af Magasin, og kan brøste sig af at være Lyngbys største restauration.

”Vi har valgt at forlænge og udvikle det fantastiske arbejde, vi har haft med Sticks’n’Sushi de seneste 10 år, blandt andet fordi Sticks’n’Sushi – præcis som Magasin – er forandringsparat og lynhurtige til at tilpasse sig tidens trends og kundernes efterspørgsel," fortæller Ricky Overeem, Head of Food i Magasin:

"Sticks’n’Sushi leverer altid super høj kvalitet, og det er noget, der vægter utrolig højt hos os. En middag er ikke bare en middag, men en helhedsoplevelse, og det er i høj grad i tråd med hele Magasin ånden, hvor vi også stiler efter at give vores kunder noget ud over det sædvanlige.”

Hygge i vinterhaven

Der bliver nok at glæde sig til i 2019, hvor Sticks’n’Sushi i Magasin ikke bare gennemgår en gennemgribende renovering, hvor selv køkkenet får en overhaling og flowet i restauranten optimeres, men også byder velkommen til flere nye tiltag.

Restauranten får en ny cocktailbar og vil i de nye rammer også tilbyde et lækkert morgenmadskoncept, som nogle måske kender fra deres restaurant på Borgergade.

Ud over de to nye tiltag kigger man på mulighed for at åbne en vinterhave med plads til 150 gæster til de dage, hvor det er for koldt til at sidde udenfor. Dog er dette ikke endeligt endnu.

Den endelig åbningsdag er endnu ukendt, men det forventes at den nye restaurant står klar i løbet af 2019. /-las

Publiceret 16 December 2018 10:30