Storcentrets direktør: Tårnhøje ambitioner for Lyngby Storcenter

En omsætning på næsten et tusinde syvhundrede millioner. Det er hvad Lyngby Storcenter forventer sig af 2019, fortalte Torben Schwabe, da centret åbnede næsten 6.000 kvm. mere

Det er ikke hver dag, at der åbnes 5 – 6 tusinde nye kvadratmeter detailhandel i Nordsjælland. Derfor var der god grund til at markere afslutningen på den omfattedne ombygning af Lyngby Storcenter med en ordentlig fest. En fest som Lyngby Storcenters direktør Torben Schwabe sammen med ejendomschef Eva Handest fra Danske Shoppingcentre, kunne byde velkommen til torsdag morgen.

I sin tale sagde Torben Schwabe blandt andet:

"Man kunne måske godt tro at det er lidt angstprovokerende at stå med ansvaret for en omsætning på næsten et tusinde syvhundrede millioner – prøv lige at høre tallet – det er nemlig hvad vi forventer at nærme os samme tid næste år.

Men det er det egentlig ikke…

For vi tror på os selv, vi tror på fremtiden og vi tror, ikke mindst, på Lyngby Storcenter," sluttede Torben Schwabe inden der på ægte gardermaner blev råbt tre fyndige hurra'er.

Nu vil det vise sig om de nye brands kan være med til at tiltrække endnu flere kunder til Lyngby, så Lyngby Storcenter allerede i 2019 når målet om denne svimlende høje omsætning.

/sig

Publiceret 13 November 2018 10:30