Det nye Zleep Hotel Lyngby set fra Lundtoftegårdsvej ved siden af Ferrari. Hotellet står færdigbygget i 2020. Pressefoto

Det nye Zleep Hotel Lyngby set fra Lundtoftegårdsvej ved siden af Ferrari. Hotellet står færdigbygget i 2020. Pressefoto

Hotel opføres i traceet i Lundtofte: Zleep åbner i 2020

Hotellet får 78 værelser og 34 lejligheder på Lundtoftegårdsvej ved siden af Ferrari

BYGGERI Zleep Hotels åbner sit 15. hotel i Lyngby, når det står færdigbygget i 2020.

Hotellet bliver placeret ved siden af Ferraris nye domicil, der også er under opførsel på Lundtoftegårdsvej. I hotelbygningen planlægges der også et fitnesscenter, som hotellets gæster kan benytte med en fordelagtig aftale. Hotellet bygges parallelt med Helsingørmotorvejen og ved 'porten' til Kgs. Lyngby og hovedstadsområdet.

Desuden ligger hotellet nær både DTU og den kommende letbanestation i Lyngby. Dermed får byen nu en ny overnatningsmulighed, der løfter kvalitetsniveauet med et moderne og prisvenligt koncept, skriver Zleep Hotels i en pressemeddelelse.

De i alt 112 værelser skal foruden 78 standard hotelværelser også inkludere 34 hotellejligheder. Zleep Hotels vil nemlig introducere et nyt produkt under navnet 'Zleep Living', som henvender sig til gæster, der skal overnatte i længere perioder.

Også med køkken

Lejlighederne bliver 50 procent større end de almindelige hotelværelser, hvor der foruden et sove- og badeværelse også kommer et køkken. Det er planlagt, at der skal opbygges et stærkt samarbejde med DTU omkring brugen af hotellejlighederne.

"Vi oplever en stigende efterspørgsel for større værelser, hvor man kan bo i længere perioder. Specialister, der er udstationeret eller arbejder med et projekt igennem længere tid, og som har behov for et mere hjemligt værelse med et mindre køkken og opholdsrum. Vi kommer til at lave kombinationen med et traditionelt hotel og longstay værelser på andre af vores nye hoteller - bl.a. i Hillerød, som åbner nogenlunde samtidig med Lyngby," fortæller CEO og stifter af Zleep Hotels Peter Haaber i pressemeddelelsen.

Priserne hos Zleep Hotels starter fra 499 kr. jesl

Publiceret 26 July 2018 11:45