“For os handler det ikke om for eller imod byggeri på Sorgenfri Torv, men at der sikres et bredt ejerskab til det, der skal ske,” siger Søren P. Rasmussen. Foto: Lars Schmidt

“For os handler det ikke om for eller imod byggeri på Sorgenfri Torv, men at der sikres et bredt ejerskab til det, der skal ske,” siger Søren P. Rasmussen. Foto: Lars Schmidt

Tema Sorgenfri Torv:

“Vi må gå nye veje for at finde en afslutning”

Søren P. Rasmussen, medlem af byplanudvalget og tidligere borgmester, ønsker ikke højt byggeri i Sorgenfri

Af
Af Pernille Borenhoff

Ifølge gruppeformand for Venstre og medlem af byplanudvalget, tidligere borgmester Søren P. Rasmussen, så ønsker partiet at involvere de berørte borgere i udviklingen af deres lokalområder.

“Vi er imod de høje byggerier, vi ser skyde op i Sorgenfri, og stemte som det eneste parti også imod højden på Plantedirektoratets tidligere grund. Vi ønsker, at borgerne i langt højere grad skal involveres i udviklingen af deres nærområder. Det har vi kæmpet for i Lundtofte, og vi vil gøre det samme i Sorgenfri og resten af kommunen,” siger Søren P. Rasmussen, der mener, at det er vigtigt, at alle borgere kommer på banen. Både dem, der ønsker en udvikling, og de, der gerne vil bevare torvet, som det er.

“Vi ønsker, at borgerne sammen med ejeren af Sorgenfri Torv kan udvikle et projekt, der kan samle. Der skal lyttes til både borgerne og ejeren af Sorgenfri Torv. At samarbejde er at lytte og finde de nødvendige kompromisser, hvor alle er parate til at gå på kompromis for at finde en løsning. Vi tror, at alle ønsker et Sorgenfri Torv, der kan overleve og være et aktiv for området, som bruges til mere end bare handel. For os handeler det ikke om for eller imod byggeri på Sorgenfri Torv, men at der sikres et bredt ejerskab til det, der skal ske, “ siger Søren P. Rasmussen og slutter:

Vi har nu i mange år diskuteret Sorgenfri Torv, og vi må gå nye veje for at finde en afslutning på denne debat, så vi kan træffe en beslutning, der har bred opbakning.”

Publiceret 25 May 2018 10:45