“Det er nødvendigt at bringe både nord- og sydtorvet op til moderne standard,” siger Simon Pihl Sørensen.Foto:Lars Schmidt

“Det er nødvendigt at bringe både nord- og sydtorvet op til moderne standard,” siger Simon Pihl Sørensen.Foto:Lars Schmidt

Tema Sorgenfri Torv:

“Man kan ikke bare lade som ingenting”

Viceborgmester Simon Pihl Sørensen (S) synes, at man skal bygge på begge torve

Af
Af Pernille Borenhoff

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, at det vil være en god idé at lave noget både på syd- og nordtorvet. Det er nødvendigt at bringe det op til moderne standard,” siger formand for byplanudvalget, Simon Pihl Sørensen (S).

I egenskab af viceborgmester og formand for byplanudvalget har han de seneste 10 år været med i forhandlingerne om udviklingen af Sorgenfri. Og om udbygningen af Sorgenfri Torv.

“Min holdning er, som den har været hele tiden. Man kan diskutere, hvad der skal ligge, men gør man ikke noget på torvet, så dør det. Det er så benhårdt, hvad der foregår i branchen, og vi kan ikke bare lade som ingenting og ikke gøre noget. Handler vi ikke, så dør butikkerne,” siger Simon Pihl Sørensen, der dog ikke er overbevist om, at der er et flertal i kommunalbestyrelsen for at bygge på nordtorvet.

Publiceret 25 May 2018 10:30