Debat: Sorgenfri får problemer med trafikken

Henning Jensen, Hummeltoftevej 158, Virum

Henning Jensen Hummeltoftevej 158

På grund af alle de mange nybyggerier med boliger, erhverv og forretninger, som i nyere tid er opført i kommunen og der tilsyneladende vil blive opført flere af samme slags i den nærmeste fremtid, så vil der komme en betydelig trafikforøgelse, som skal afvikles specielt morgen og sen eftermiddag ved til-og frakørslen til motorvejen i Sorgenfri.

Det vil blive et kæmpe problem, hvis man ikke allerede nu får lavet en klog og gennemtænkt plan af specialister på trafikområdet, som skal løse det kommende problem vedr. en fornuftig trafikafvikling, således at Virum/Sorgenfriborgerne kan se frem til en maksimal god løsning på dette område.

Kommunen må forstå, at nævnte problemer for Virum/Sorgenfriborgerne ikke skal løses, når problemerne er der.

Problemerne vil endvidere ikke blive mindre m.h.t. trafikforøgelse i Virum/Sorgenfri, hvis ejerne af Sorgenfri Torv får lov til at opføre mange flere etageboliger på nord- og sydtorvet, som de egoistisk vil gå efter for at få max. profit af deres investeringer, når Sorgenfri Torv skal renoveres og ombygges. Kommunen må stå fast på, at der ikke bliver opført flere boliger på Sorgenfri Torv, som Vores Sorgenfri og mange andre gentagne gange har meddelt og gjort kommunen opmærksom på.

Publiceret 07 November 2019 08:00