Debat: Jeg og langt størstedelen af naboerne foretrækker en bedre idrætsby, bedre trafikløsninger og en bedre fremtid

Rasmus Grex Borre, Borgevej 35A, Kgs. Lyngby

Jeg er en af de LTK-borgere, der bor lige bag stadion med min familie. Og jeg vil gerne slå fast, at det er en udbredt misforståelse, at beboerne tæt på stadion generelt er imod et udbud på Lyngby Stadion.

Når jeg møder naboer og folk på vejen, er det altså kun med positive og fremtidsorienterede holdninger. Det er kun et fåtal, der er evigt bange for forandringer. Også selv om det er positive forandringer.

Jeg forstår ikke, at man kan være imod bedre faciliteter og mere sikker trafik. Og slet ikke de familier med hjemmeboende børn. Hvorfor efterlade et ældre stadion til forfald. Tror I vores børn gider at overtage det? Og bliver det grønnere, som jeg også hører argumenter om, af ikke at gøre noget. Tværtimod.

Flere gange om ugen cykler mine drenge til idrætsbyen, og det er mildest talt farligere end en tur op ad Vesterbrogade.

Vi mangler cykelstier og en sikker trafikløsning, ligesom vi mangler bedre faciliteter i idrætsbyen. Et nyt stadion giver begge dele. At der så også kommer ungdomsboliger, som er en mangelvare i kommunen, er blot et kæmpe plus. Lyngby er kendt for unge studerende, og de beriger vores kommune på alle måder. Faktisk kæmper andre kommuner netop om at lokke de yngre borgere til, så det ikke ender som spøgelsesbyer.

Jeg og langt størstedelen af naboerne foretrækker en bedre idrætsby, bedre trafikløsninger og en bedre fremtid.

Til de 10-20 modstandere, der vel er alt i alt. Stol på jeres kommune. Den vil jer det bedste...

Publiceret 29 October 2019 17:00