Poul Reimers (i midten) blev fejret af sit motionshold. Foto: Henning Andersen

Poul Reimers (i midten) blev fejret af sit motionshold. Foto: Henning Andersen

Fredag runder Poul fra Virum 100 år og er fortsat en aktiv motionist

Poul Reimers er en aktiv motionist og drev tidligere i sit liv en skotøjsforretning.

Den 18. oktober 2019 bliver Poul Reimers i Virum 100 år.

Poul Reimers er en meget aktiv motionsdeltager på Selvtræning din Styrke, som er et samarbejdsprojekt med Lyngby-Taarbæk Kommune og Ældre Sagen, hvor han har været med på et af holdene siden 2012.

Fødselaren havde et par års ophold med træningen pga svære rygproblemer, men kom heldigvis stærkt tilbage, og passer nu sin træning flittigt godt hjulpet af Betty Thulin, som også træner på holdet. Betty agerer chauffør, så Poul kan passe træningen.

Poul Reimers har i sit tidligere liv haft en skotøjsforretning på Nørrebrogade, og fortæller gerne små søde anekdoter fra den tid, og slutter gerne af med, at kunden har jo altid ret, sagt med et glimt i øjet. Poul Reimers har heldigvis bibeholdt sit godt humør, og det er en gave for holdet, og det gælder både medmotionister og instruktører, lyder meldingen.

En af Poul Reimers' hobbyer er at fremstille chokolade og konfekt, det nyder instruktørerne, når han sammen med Betty fremstiller den lækreste konfekt. Poul og Betty og deres ægtefæller har tidligere haft en lille kortklub sammen, nu hvor begges ægtefæller er døde, har de sørget for at beholde det gode og nære venskab.

Poul Reimers beskrives af instruktørerne som et af de mest positive menneske, de har kendt. Når døren til fitnessrummet går op, kommer han ind ad døren altid med et stort smil.

Derfor blev den runde dag markeret den sidste træningstime inden det skarpe hjørne af medmotionister, instruktør Birgitte Pontoppidan, Poul Andersen ÆldreSagens lokalformand, Anni Frisk Carlsen formand for FIL (Fællesrepræsentationen for idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk Kommune) og af Kate Mau, projektansvarlig for Selvtræning din Styrke, der alle gav Poul Reimers et ord med på vejen.

Publiceret 17 October 2019 11:45