DEBAT: Frygt ikke ulovligheder Ole

Sofia Osmani (K), Borgmester

DEBAT Kære Ole,

Jeg kan godt forstå, at du er bekymret - ja ligefrem bange. For læser man dele af debatten om stadion, får man indtryk af et aftalt spil med det ene formål at lukke ustyrlige unge med mange larmende biler ind på et stadion, der fremover skal domineres af fodboldbøller og rockkoncerter.

Sådan er virkeligheden heldigvis ikke.

Vi har ikke en køber på hånden - og hvis projektet gennemføres, vil det først blive sendt til godkendelse i Ankestyrelsen. Der er derfor ingen grund til frygt for ulovligheder.

Projektet vil - hvis det kan realiseres - gøre selve stadion mindre og lukket fremfor åbent. Der gives ikke mulighed for koncerter, og boligerne placeres mindst 45 meter fra naboer. Og så er det værd at huske, at studerende generelt er søde unge og ambitiøse mennesker, man trygt kan være nabo til.

Byggeriet inddrager heller ikke store grønne områder - eller arealer, der i dag bruges af breddeidrætten.

Jeg er enig i, at området omkring stadion er skønt og grønt - men selve stadion er i min optik ikke en arkitektonisk perle. Og det er heller ikke en grøn oase. Måske vi rent faktisk ender med noget bedre, end det vi har i dag? Det kan et udbud vise - og bryder vi os ikke om buddene, kan vi heldigvis lade være at sælge.

Hvis du stadig er bange for projektet, giver jeg gerne en kop kaffe, fortæller mere om projektet og hører dine input og bekymringer.

Publiceret 08 October 2019 08:00