DEBAT: Underlige ting i trafikken i Lyngby

Erik Fog-Morrissette, Lyngby Hovedgade 57C, Kgs. Lyngby

Erik Fog-Morrissette Lyngby Hovedgade 57C

DEBAT Ud over at politikere med troen på rette sted mener, at vi skal have sporvogne til Lyngby, er der også andre pudsigheder.

Blinde og svagtseende bliver tilsyneladende prioriteret lavt i kommunen.

På Kulturhustorvet er der et spor til blinde og svagtseende. Men når Magasin skal sælge julepynt, får de lov til at stille deres containere oven på dette spor. Og Halifax Burgers har fået lov til at stille deres container og iglooer oven på den naturlige fortsættelse af sporet.

Også cyklister er det gjort spændende for. Ved krydset Jægersborgvej – Lyngby Hovedgade er lysreguleringen ændret, så cyklistsignalet for cyklister, som fra Lyngby Hovedgade skal lige ud ad Jægersborgvej, ikke længere bliver rødt, når der bliver grønt for bilister. Dette kommer som en overraskelse for de bilister, som kører til højre over jernbane og motorvej, da de, som ofte har kørt her, er vant til, at der er rødt for cyklisterne, når de (bilisterne) drejer til højre.

Vores søn har to gange været det at blive kørt ned her.

Når den ”nye” Firskovvej åbner, får cyklisterne mere spænding, når de, som kommer nordfra forbi rideskolen, skal krydse først vejen til rideskolen og derefter Firskovvej. Den lille stump cykelsti, som var nævnt i DGO for nylig, kan ikke være designet af en person, som benytter cykel til daglig transport.

Publiceret 27 September 2019 15:00