Debat: Villa Kastanie er lukningstruet

Medarbejderne,Villa Kastanie, Hjortholmsvej 4

DEBAT Villa Kastanie (tidligere Dansk Rødekors Børnehave) er desværre lukningsramt, hvis vi ikke får indskrevet flere børn senest 14 august 2019, med behov for plads 1. maj 2020.

Villa Kastanie er en børnehave med plads til 40 børn.

Vi bor i et dejligt ældre hus med to etager, og hver etage er, når vi er fuldt belagt, en stue med plads til ca. 20 børn. Vi har en skøn legeplads, en gammel

have med forskellige legeområder tilpasset børnehavebørn. Vi har også masser af blomster, buske og gamle træer, som både giver dejlig skygge i sommermånederne og frugter, som vi nyder godt af.

Vi prioriterer at være ude mange timer hver dag. Det hører til sjældenhederne, at vi vurderer vejret, er så dårligt, at vi slet ikke kan komme ud. Vi er en selvejende børnehave og vores børn kommer fra flere forskellige steder i byen.

En del af vores forældre giver udtryk for, de aktivt har tilvalgt Villa Kastanie, netop fordi vi er en lille børnehave, og hvor der er øje for det enkelte barn. Nærvær, anerkendelse og gensidig respekt blandt børn, medarbejdere og forældre vægtes højt.

Vi kender hinanden, kommer hinanden ved. Vi er meget optagede af, at børnehaven skal være et rart sted for os alle.

Grundet faldende børnetal især i Lyngby midt, har det vist sig umuligt at få børnehaven fyldt op og kommunalbestyrelsen har besluttet, at vi skal afvikles, hvis der ikke kommer flere børn.

Så drømmer I om, at få jeres barn i en fantastisk mindre børnehave, har I nu muligheden.

Er du blevet mere nysgerrig på hvem vi er, kan du altid komme forbi.

Publiceret 19 July 2019 08:00