DEBAT: Upassende med kønsopdelt svømning

Claus Bøgh Svenningsen,Nye Borgerlige

DEBAT Kønsopdelt svømning handler om seksualmoral.

I Lyngby-Taarbæk og en række andre kommuner tilbyder man kønsopdelt svømning. Det er helt og aldeles upassende og uacceptabelt i land som Danmark. Det skal være slut med offentlig særbehandling af muslimer - skik følge eller land fly.

Når muslimske forældre (fædre) ikke vil sende deres datter på 6 - 9 år til svømning med mindre andre fædre udelukkes fra at kigge på betyder det, at deres seksualmoral har seksualiseret små piger på 6 - 9 år.

At seksualisere småpiger er pædofili. I en seksualmoral, som præges af pædofili, er børn ekstremt udsatte for seksuelle overgreb.

Når den kulturelle norm desuden er patriarkalsk og styret af ære og skam, undertrykkes seksuelt misbrug gennem social kontrol.

Det omgivende samfund opdager derfor kun sjældent de pædofiles forbrydelser. Selvfølgelig skal vi i et samfund, der beskytter børn mod seksuelle overgreb ikke acceptere kønsopdelt svømning.

Men det egentlige problem ligger ikke i svømmehallen. Vores problem - børnenes problem - er, at vi ikke konfronterer og bekæmper en kultur med en pædofil seksualmoral.

Islam er ikke en dansk værdi og skal ej heller blive det.

Publiceret 27 June 2019 11:00