Der er så dejligt ude på landet - og på Lindegaarden. Foto: Pernille Borenhoff

Der er så dejligt ude på landet - og på Lindegaarden. Foto: Pernille Borenhoff

Har du lyst til at være frivillig på Kulturstedet Lindegaarden?

Lindegaarden inviterer 12. november til middag for alle, der er interesserede i at blive en del af det frivillige korps

Af
Pernille Borenhoff

Håndværkerne er i fuld gang med restaureringen af Lindegaarden takket være en donation på 12. mio. kr. fra A.P. Møller Fonden. Inde og omkring gården er der masser af aktiviteter, der er båret af frivillige. Nogle arrangerer koncerter, julehygge, foredrag, fællesspisning og andre aktiviteter. Andre hjælper til med at feje gårdspladsen eller aflæse vandmåleren. Endnu andre tager en tørn på kontoret.

Men der er ikke nok til at løfte det frivillige arbejde, og derfor søger man flere frivillige hænder.

”12. november inviterer vi alle, der har lyst til at høre mere om det frivillige arbejde, og som kunne tænke sig selv at blive en del af teamet til en middag og et glas vin, så I får mulighed for at høre om dette fantastiske sted,” siger Jytte Kløve, medlem af fondsbestyrelsen og formand for Venneforeningen.

Middagen finder sted på Kulturstedet Lindegaarden, Peter Lundsvej, 12. november kl. 18. Der er tilmelding senest 8. november til jytte@kulturstedetlindegaarden.dk. Efter først- til-mølle- princippet.

I øvrigt mødes frivillige den anden søndag i hver måned kl. 9.30 på Lindegaarden for at arbejde. Næste gang den 10. november. Alle er velkomne her til at møde de frivillige.

Se mere om stedet på www.kulturstedetlindegaarden.dk

Publiceret 04 November 2019 11:00