Pia Reesen Brønnum holder meget af de lokale omgivelser og de er stor inspiration til hendes beskrivelser af naturen. Foto: Pernille Borenhoff

Pia Reesen Brønnum holder meget af de lokale omgivelser og de er stor inspiration til hendes beskrivelser af naturen. Foto: Pernille Borenhoff

Virumforfatter Pia Reesen Brønnum er aktuel med fantasyromanen - Kampen om Utopia

Pia Reesen Brønnum har udgivet endnu en roman. Denne gang en fantasy

Af
Pernille Borenhoff

Forfatter Pia Reesen Brønnum, Virum, har netop udgivet sin første fantasyroman - Kampen om Utopia.

Hovedpersonen er Lisa på 18 år, der har mistet sin mor i en meget tidlig alder og stadig har svært ved helt at komme sig over sorgen. Hun er nu blevet en indad-vendt gymnasieelev uden planer for fremtiden.

"...Hvis de skal redde livet, må de nødlande på øen, ellers dør de, men er det en sikker ø, og hvem bor der, og hvordan kommer de hjem igen? Det bliver starten på et mareridt … "

En sommerdag er hun og hendes bror, Alex, der nu er blevet pilot, og hendes stedsøster, Mona, sammen taget på en afslappende flyvetur fra den lokale flyveplads, men flyveturen udvikler sig slet ikke som planlagt. Langtfra. De ender i en mystisk orkan og et ekstremt tordenvejr, hvor lyn slår ned i flyet, så motoren sætter ud.

Det bliver starten på et mareridt …

Historien er ren fiktion, men enkelte af lokationerne er faktiske. Det gælder Grøbnholt Flyveplads. Samt en rideskole og den smukke natur, som sagtens kunne være i lokalområdet.

Publiceret 01 November 2019 09:00