Hanne Pedersen og Bettina Andersen inviterer til dans i efteråret.

Hanne Pedersen og Bettina Andersen inviterer til dans i efteråret.

Der danses igen på Hotel & Restaurant Fortunen: Dinner and Dance vender tilbage

På Hotel og Restaurant Fortunen er man igen klar med Dinner and Dance. Lørdag den 26, oktober er det Chimbos Revival, der skal sende gæsterne ud på dansegulvet

Af
Signe Steffensen

Det meste er ved det gamle i den smukke gamle kro på kanten af Dyrehaven, men siden Bettina Andersen overtog forpagtningen fra sin mor Hanne Pedersen ved årsskiftet, så er der alligevel sket noget. Mange af værelserne har fået en overhaling og nyt inventar, og den opmærksomme gæst vil også bemærke at gulvtæppet i restauranten er skiftet ud.

Hotel Fortunen har mange selskaber, og en del er glade for at bruge hotellet, fordi gæsterne netop har mulighed for at overnatte. Men Bettina Andersen har også et stærkt ønske om at flere af byens borgere vil lægge vejen forbi. Derfor introducerede hun i foråret Dinner and Dance med bandet ”The Dreamers”.

Hotel & Restaurant Fortunen har netop dannet rammen om optagelserne til en ny programserie med Hr. Skæg.

Hotel & Restaurant Fortunen har netop dannet rammen om optagelserne til en ny programserie med Hr. Skæg.

Det var så stor en succes, at hun nu er klar med flere arrangementer i løbet af efteråret.

Foreløbigt vil der være levende musik den 26. oktober med Chimbos Revival, den 10. november i forbindelse med Mortens aften , hvor Alla Steen sætter sig til klaveret og den 6. december med Bjarne K, der kan sine 80’er klassikere og i øvrigt spiller hits fra de sidste fem årtier.

Som altid bliver der også arrangeret stor buffet i forbindelse med efterårets arrangementer i Dyrehaven. Søndag den 6. oktober er der Eremitageløb og den 3. november er der Hubertusjagt.

Publiceret 03 October 2019 11:45