Cobrarummet har inspireret Jette Dalsgaard til installatin

Jette Dalsgaard har udstillet mange steder. De kommende to uger kan hendes værker set i Cobrarummet

Kunst: Totalinstallation i Cobrarummet

Jette Dalsgaard går i dialog med Cobrarummet, hvor hun udstiller fra 25. september

Billedkunstneren Jette Dalsgaard udstiller fra onsdag den 25. september til søndag den 6. oktober i Cobra-rummet ved Sophienholm. Udstillingen er arrangeret i samarbejde med Lyngby Kunstforening.

Udstillingen er en totalinstallation, der er inspireret af historien og arkitekturen fra Arkitekthytten i Bregnerød og Cobra-loftets oprindelige omgivelser. Ved at gå i dialog med den oprindelige historie skabes et arkitektonisk og metodisk modsvar til selve Cobra-rummet. Metode, materiale og farve er de bærende elementer.

Jette Dalsgaard er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi, University of Arts, London og Koninklijke Academie van Beldende Kunsten, Haag. Hun arbejder med skulptur og installation. Hun har bl.a. udstillet på Kunstnernes Påskeudstilling, Kunsthal Aarhus, Kunstnernes Efterårsudstilling, Den Frie, København, samt i Haag og London.

Udstillingen i Cobra-rummet ved Sophienholm, Nybrovej 401, Kgs. Lyngby er åben tirsdag til søndag kl. 11-17, torsdag kl. 11-19. Mandag lukket. Der er gratis adgang. /peb

Publiceret 24 September 2019 08:00