Den hyggelige gamle mølle danner rammen om

Den hyggelige gamle mølle danner rammen om "Åbne Døres" sommerudstilling.

Fernisering i dag: Lokal kunst i Nordre Mølle

Igen i år byder kunstnere fra ”Åbne Døre i Lyngby-Taarbæk” indenfor i Lyngby Nordre Mølle.

UDSTILLING Efter sidste års store succes, udstiller 10 af kunstnerne fra ”Åbne Døre i Lyngby-Taarbæk" atter deres kunst i den gamle mølle på Lyngby Hovedgade i perioden d. 9. - 25. august.

Der er fernisering fredag den 9. august kl. 13.00 til 18.00, og alle er velkomne. Udstillingen åbnes officielt kl. 15.00 med tale af stadsarkivar Mette Henriksen.

Den gamle møllebygning er i begge etager fyldt med et bredt udvalg af kunst i form af fotografi, keramik, maleri og smykkekunst.

I tråd med Åbne Døres formål, nemlig at skabe dialog mellem kunstner og publikum - at bygge bro mellem mennesker - vil kunstnerne på skift være tilstede i møllen, så der er mulighed for at få en snak om kunsten og en guidet tur rundt i udstillingen.

De udstillende kunstnere er:

Evelyn Christensen (maleri), Dorte Dyrlund (maleri & tegning), Anita Hammergart (maleri), Randi Jeppesen (maleri), Marianne Palner (keramik), Hanne Isabella Pedersen (smykker), Ann-Mari Rasmussen (keramik), Steen Rasmussen (maleri), Tina Strømann (foto & keramik), Arletty Suenson (maleri)

Tid og sted

Udstillingen er åben hverdage kl. 13.00 til 18.00, lørdag og søndag kl. 11.00 til 16.00, og der er gratis adgang. Mandag er udstillingen lukket. Udstillingsperioden løber fra fredag den 9. til og med søndag den 25. august 2018.

Adressen er: Lyngby Nordre Mølle, Lyngby Hovedgade nr. 24, 2800 Kongens Lyngby (Skråt over for Lyngby Kirke)

Find mere information på Åbne Døres hjemmeside: www.ltkunst.dk

Publiceret 09 August 2019 13:43