Saint Lazarus Ordenen hjælper børnehospice i Danmark på Søllerød Loppemarked. Ordenen søger ting at sælge. Modelfoto

Saint Lazarus Ordenen hjælper børnehospice i Danmark på Søllerød Loppemarked. Ordenen søger ting at sælge. Modelfoto Fiedels - stock.adobe.com

Efterlysning: Hvem kan donere ting til velgørende loppemarked i Søllerød?

Saint Lazarus Ordenen hjælper børnehospice i Danmark på Søllerød Loppemarked. Ordenen søger ting at sælge

Så er det nu, at du og dine gamle ting kan hjælp børn i Danmark. Saint Lazarus Ordenen of Jerusalem søger effekter til deres loppestand på Søllerød Loppemarked. Overskuddet fra salget vil gå til børnehospice i Danmark.

Markedet foregår 21. juli fra 9 til 14, men allerede her i juni samler ordenen ind til loppemarkedet. Effekter kan afleveres i weekenden 22. og 23. juni og 6. juli hos Bruno Kaae på Ibsenvej 98 i Taastrup. Effekterne sættes i carporten, hvis der ikke er nogen hjemme, når man kommer forbi. Derudover kan man også ringe til Bruno Kaae på mobil 24682517 og aftale en tid for afhentning af loppefund i løbet af uge 25 og 27.

Stort salg

I 2018 lykkes det at sælge for næsten 20.000 kr. på dette marked, og samlet fik man samlet en donation på 110.000 kr. til Sankt Lukas stiftelsen, som driver Danmarks i øjeblikket eneste børnehospice.

"Det bliver spændende om ordenens medlemmer kan slå dette flotte resultat i 2019. Og dermed hjælpe os til at opfylde vores målsætning om minimum at donere 30.000 kr. til Sankt Lukas Stiftelsen i 2019," skriver Saint Lazarus Ordenen of Jerusalem i en pressemeddelelse.

Publiceret 22 June 2019 10:00