Igen i år er der søndags-sommer-underholdning på Sophienholm. Arkivfoto fra Bellmandag.

Igen i år er der søndags-sommer-underholdning på Sophienholm. Arkivfoto fra Bellmandag.

Kom til sommersang på Sophienholm søndag

16. juni kl. 14 åbner Chilli Chicks Sophienholms sommerprogram

Af
Pernille Borenhoff

Sophienholm lægger igen i år græsplæne til sommersøndage med forskellige arrangementer. I år er det Chilli Chicks, der med en palet fra korets repertoire, søndag den 16. juni kl. 14-15 synger sommeren ind og åbner for Sophienholms sommersæson 2019, der byder på gratis underholdning på plænen ved Sophienholm.

Korets leder gennem mere end 10 år, Martin Jantzen, er sanger i blandt andet Læderhalsene og Baggårdens Helte samt musiklærer på Lundtofte Skole. Pianist er Kenneth Lauritzen, der i en årrække har givet flere solokoncerter rundt i landet samt udgivet plader med egne klaverkompositioner.

Chilli Chicks består af 30 sang- og livsglade kvinder. Koret har eksisteret i 12 år og har bl.a. optrådt med solister som Anders Blichfeldt, Hannah Schneider, Johnny Jørgensen, Ole Kibsgaard, Lone Selmer, Peter Spies, og musiker som dirigent Susanne Vibæk og oboist Henrik Goldschmidt.

Solist ved denne koncert er Ulrik Aabye-Hansen, der er kendt for sin optræden i flere store musicals, blandt andre Grease, Den Lille Havfrue, Skammerens Datter og senest Jordens Søjler på Gasværket.

I 2014 deltog koret i masterclasses i New York, og i 2017 gik turen til Island, hvor Chilli Chicks opførte koncerter med lokale kunstnere, samt skrev sangerne til vinylindspilningen af ”Taste of Freedom”.

Koncerten er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommunes Kulturfond.

Publiceret 14 June 2019 10:00