Dantaxi 4x48 får 10 nye Tesla'er, der er klar til brug i februar. Pressefoto

Dantaxi 4x48 får 10 nye Tesla'er, der er klar til brug i februar. Pressefoto

Lokalt Taxiselskab sætter nu strøm til taxien

10 nye Tesla’er det synlige bevis på Dantaxi 4x48’s grønne omstilling. De er klar fra februar

Erhverv Taxibranchen er i forandring - også på det grønne område. Landets største taxiselskab ser et stort potentiale i 'grønne' taxier:

”Der er ingen tvivl om, at Dantaxi 4x48 har et medansvar for nedbringelse af CO2-udledningen. Det er derfor tilfredsstillende, at regeringen i det netop offentliggjorte hovedstadsudspil vil støtte en grøn omstilling af den danske taxiflåde. Regeringens udspil flugter med vores egen strategi, og der er de 10 Tesla'er kun begyndelsen på vores grønne omstilling,” siger direktør i Dantaxi 4x48 Carsten Aastrup.

Selskabet følger nøje udviklingen på markedet for el - og plug in hybrid biler. Vognmænd i Dantaxi 4x48 på Mors har i en årrække med gode erfaringer brugt Teslaer til taxikørsel på øen. Selskabets direktør fortæller, at kunderne i stadig større omfang efterspørger miljø- og klimarigtige løsninger. Direktøren henviser til en netop offentliggjort undersøgelse fra Det Økologiske Råd, der viser, at 79 % af danskerne ville vælge en eltaxi, hvis de fik mulighed for det.

De nye Tesla'er vil allerede fra februar være til rådighed for selskabets kunder.

Kapp

Publiceret 07 February 2019 08:00