Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub:

Alle spillere mødt op til træning, men flere meldes på vej væk

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Selv om Lyngby Boldklubs spillere efter midnat kunne rykke deres kontrakter i stykker, fordi klubben fortsat ikke har udbetalt løn, er alle spillere troppet op til dagens træning. Det skriver Tipsbladet.

Men det kan ændre sig i løbet af de kommende dage. 

Det svenske nyindkøb Simon Strand, som kom til klubben i det netop overståede transfervindue, meldes nu allerede på vej væk. Det skriver den svenske medie Dalarnas Tidningar, som mener at vide, at den svenske spiller har lavet en aftale med den nyoprykkede Allsvanskan klub Dalkurd.

 

Budkrig om Mikkel Rygaard

BT melder samtidig om "budkrig" om Mikkel Rygaard. Avisen skriver:

"Ifølge BT's oplysninger er der da også allerede nu et stort spil i gang i forhold til at lokke de største Lyngby-profiler væk fra den synkende skude.

Særligt den 27-årige playmaker Mikkel Rygaard, som længe har været en attraktiv Superliga-profil, er der kamp om hos sidste års bronzevindere. En 'budkrig' skulle være i gang om Lyngby Boldklubs nok vigtigste offensiv-spiller."

Tipsbladet erfarer, at Mikkel Rygaard har benyttet sig af muligheden for at ophæve sin kontrakt.

"Det kan jeg ikke kommentere på. Jeg kan bare sige, at der er rigtig mange klubber i både Danmark og udlandet viser interesse for Mikkel, så han står med rigtig gode kort på hånden," siger Mikkel Rygaards agent, Michael Johansen, til Tipsbladet.

Publiceret 07 February 2018 11:45