Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Svensk sportschef kritiserer Lyngby Boldklub:

"Vi har en aftale om et vist beløb, og det må de respektere"

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Lyngby Boldklub hentede i det netop overståede transfervindue svenske Simon Strand i Östers IF. Men den svenske klub har endnu ikke modtaget penge for købet, og det får klubbens sportschef til at kritisere Lyngby Boldklub. Det skriver Tipsbladet.

"Det er trist. Det er svært at forstå, hvordan man kan gå ud og købe spillere og så en uge senere gå ud med sådanne nyheder. Det er ubegribeligt," siger han til Tipsbladet.

"Vi afventer besked. Vi har en aftale om et vist beløb, og det må de respektere. Selv om de kommer i problemer, så har de en aftale med os, som de på en eller anden måde må løse. Det er ikke, hvad man forventer. Man går ud fra, at klubber på det niveau har styr på tingene, og at når man går ud og køber noget, så køber man, fordi man kan gøre det," siger sportschefen og tilføjer:

"Vi har en aftale med dem, men de har sikkert en liste, hvor spillerlønninger vægter højest. Jeg ved ikke, hvor vi ligger på den liste, men de må respektere, at der findes en aftale. Vi må håbe, at de får styr på tingene, så de kan kompensere os med det, vi er nået til enighed om."

Publiceret 06 February 2018 15:30